Съхранение на 4-MMC (мефедрон) в свободна база

SonicNL

Don't buy from me
Resident
Reaction score
79
Здравейте, след като направя разтвор на 4-mmc фрибаза, колко дълго може да се съхранява? преди да се наложи да ад ацетон, за да падне утайката?

За да бъда по-точен, колко време е срокът на годност на подкиселената 4-mmc фрибаза?
И как трябва да се съхранява продуктът?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,284
Deals
1
Мисля, че може да се каже, общо взето, отколкото когато говорим за органични молекули, в тъмното и студеното винаги ще бъде най-доброто място. При по-ниски температури електроните се движат по-бавно и има по-малко налична енергия за разпалване на реакция. Тъй като фотоните са източник на енергия, същото се отнася и за светлината. Друг фактор, който трябва да се вземе предвид, е въздухът. Атмосферният въздух, разбира се, съдържа кислород, който е основната причина за окислението. Вакуумирането, оставянето на възможно най-малко място за главата и инертен газ, като аргон, ще удължат срока на годност на всяка биологична единица.

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
189
а наличните примеси могат да реагират с аминокетона

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
108
Свободната база не може да стои дълго, когато започне да се разлага, оттам и ниската ефективност и качество на лабораторно тестваните

SonicNL

Don't buy from me
Resident
Reaction score
79
Актуализация: не оставяйте в лабораторията си подкиселена свободна база. Тя се разложи напълно в рамките на 12 ч.

Studenttt

Don't buy from me
Resident
Reaction score
20
Но аз съхранявам моята 4mmc фрибаза винаги 12 часа във фризера и нямам никакъв проблем

SonicNL

Don't buy from me
Resident
Reaction score
79
Ами тогава не съхранявайте извън фризера, предполагам
Научих се по трудния начин 😅