- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 33
Чудя се защо на пазара има толкова малко или никакви производни на метадона. Структурата на Метадон не е обхваната от новия закон за психоактивните вещества. Ясно е, че самият Метадон ще бъде защитен от закона за лекарствените продукти, но всяко незначително изменение отново ще доведе до вещество, което се продава без рецепта. Ето защо се чудя защо те не се намират при малко или никакви търговци на химикали за изследване.
Например съм се чудил дали не е възможно да се замени диетиламино-2-хлоропропан с диметиламино-2-хлоропропан в синтеза на Метадон, което би довело до Метадон с две етилови групи вместо метилови групи върху азотния атом. Не съм обучен химик, но мога да си представя, че това вещество би имало сходни свойства с Метадона, но не би било защитено от никакъв закон.
Например съм се чудил дали не е възможно да се замени диетиламино-2-хлоропропан с диметиламино-2-хлоропропан в синтеза на Метадон, което би довело до Метадон с две етилови групи вместо метилови групи върху азотния атом. Не съм обучен химик, но мога да си представя, че това вещество би имало сходни свойства с Метадона, но не би било защитено от никакъв закон.