Да, IV Cat ... е ... мяукането на котката ... така да се каже. Бих казал, че вероятно е много по-разпространен и популярен, отколкото си мислите. Винаги съм мразил да смъркам на котка. Мразех миризмата и вкуса, а и нещата, които имах, горяха адски много. Повечето хора, които познавам, биха предпочели да го IV в сравнение с други маршрути. Вероятно това е най-интензивният прилив/преживяване, за което мога да се сетя, че стои самостоятелно. Той е там горе с IV кокаин, що се отнася до интензивност, но много повече, мисля, плюс това продължава малко по-дълго, така че още по-добре... можете да се успокоите в него и да му се насладите. Добре е за два шота, преди "магията" да изчезне и да е просто стимулираща. С други думи, бързо се придобива толерантност. В продължение на около 30 минути след изстрела ще бъдете по-високо от мофо, ще имате зрително изкривяване при по-високи дози (.25g и нагоре) .3-.4 е наистина добра доза, повече и наистина сте в него, за да го спечелите. Имайте наблизо студена вода за пиене и пръскане на главата, може би (аз обичам да правя това) - толкова ми става горещо, че водата започва да се изпарява от мен и от главата ми излиза пара.
Както и да е, след около 30 мин. ще започнете да слизате надолу и вероятно ще искате да вземете нова доза около това време, ако можете. След първоначалния прилив все още ще сте в подем в продължение на час-два, но той отслабва и се надявам, че сънят може да бъде постигнат не много дълго след това. Слизането не е твърде лошо, не толкова лошо, колкото при кокаина. Наистина помага да имаш някакъв механизъм за приземяване. Опиат, бензо, може би дори някакъв вид транквилизатор - seroquel (quetiapine) и zyprexa (olanzipine) вършат чудеса, за да убият катастрофата и тревожността и да направят страхотно преживяване.
В миналото съм забелязал, че ако няколко дни преди употребата на котка съм вземал кокаин, особено интравенозно, преживяването значително намалява. Някои дори биха могли да си помислят, че са им продали кокаинови наркотици или че просто не е било толкова хубаво. Веднъж или два пъти вливах котка, преди да получа истинско пълноценно преживяване, и това беше голяма разлика. Така че, ако можете, дайте си почивка преди употребата на кат, ако можете, и предайте този съвет на всеки, който мисли да използва кат. Това е почти като преживяване с MDMA. Искате да сте сигурни, че мозъкът ви е свеж, зареден и готов да бъде залят с магия. В противен случай тя не разгръща пълния си потенциал и е просто някакво разхищение.
Ако ще правите ин витро, не го "изпращате вкъщи", докато не знаете, че сте в тази вена добре. Вземете си хубав флаг/регистър и го тествайте, като вкарате кръв, ако тя се наводни... тогава захлопнете тази глупост и се дръжте за живота си! Това не е нещо, с което искате да не бързате и да правите бавно. Последното нещо, което искате да направите, е да ударите половината от него и след това да трябва да се блъскате, опитвайки се отново да получите регистър. Познайте дозата си, намерете я и просто изпратете тази мута фука. Използвайте нова игла всеки път и завързвайте добре. Използвайте достатъчно вода, за да не започне да кристализира кат, но и не прекалено много, за да затруднявате боравенето със спринцовката. 0,05 г за 0,1 мл е добро съотношение, според мен. Така че .5 ще се побере в спринцовка от 1 куб. см. Така че .3-.4 ще бъде около 60-80 цента. Като цяло помага много загряването на разтвора, преди да го налеете в спринцовката, и, разбира се, използването на памук за филтриране, но би трябвало да се налее добре и без него. Това е наистина всичко, което трябва да знаете.
Бъдете в безопасност и се наслаждавайте o7