Вярно е, че да знаете какво точно изпращате не би било лошо.
Предполагам, че пакетите трябва да се изпратят с писмо, но тъй като не знам държавата на произход, не знам и допустимите размери.
Само една идея би била да си вземете руло фолио за опаковане на палети или друг опаковъчен материал, което да намачкате и да поставите в пакета, така че да изглежда, че защитава предмета, и след това да скриете нещата във фолиото.
За да изглежда автентично, бих изпратил оригинално опакован артикул, който е с ниска стойност на стоката.
Изпратете цялото нещо като примерна пратка с фалшива фактура, така че да не се налага стоките да бъдат обмитявани през митница, и посочете компания като изпращач, а в идеалния случай и като получател.
Както вече каза KokosDreams, направете няколко пратки от нея.
Или може да се опитате да създадете чрез VPN полски етикет с полски адрес на изпращане и полски получател, което ще направи така, че да изглежда, че пакетът е бил погрешно насочен и така да са го минали митниците.
И тук е необходимо да го скриете възможно най-неприкрито.
В идеалния случай - изделие, което може да бъде затворено отново след отваряне.
За целта ще трябва да направите самостоятелно проучване, защото този метод ми е известен само по слухове, така че не мога да ви кажа дали наистина ще проработи по този начин.
Бихте могли първо да се откажете от пробна пратка, ако все още имате достатъчно време.
Пратките от страни извън ЕС за съжаление винаги са свързани с известен риск