Този е уникален всичко е за тялото след това има шоколадово кафяво 4хо/ако дипт абсолютният най-бърз mind fuck, но все пак някак празен дори няма да споменавам дипт трябва да мирише на топките ми и кара всички да звучат като жабешки хора определено е новост, най-накрая имам 4 hos и acos приличен нищо особено можете да получите истинска лудост при високи дози аз дори няма да отида в det ail всяка версия там на аз лично мисля, че това е абсолютна глупост, която ни води до за Aco Dmt искам си никога не съм взел разумна доза, но от друга страна никога не съм бил по-разтърсен в целия си живот това е като отваряне на пъзел кутията от Hellraiser цитат няма повече игри дете време за игра започва 15 минути чисто блаженство след това се вкарва в място, където адът би бил сандали дори не мога да обясня страха същностите всички калмари като по някаква причина красиви калмари като въздухът се отваря като друго измерение и резултатите от тях кажете ми дали съм единственият, който се чувства по този начин за но аз съм преминал през поне 100 грама през живота си и нито веднъж не е било пътуването, което исках много пъти е било пътуването, от което се нуждаех, тоест ако можех да остана вътре и да бъда около хора, които не биха отвели някого в болницата и говорим само за 50 мг иш дози тук гад прави 2се на 100 мг просто си ГРАДСКИ РАЗНООБРАЗИЕ ФРАКТАЛНО СЛЯП ХИСТЕРИЧЕН СМЕХ използвахме го като комбинация с mxe тогава тя стана странна така или иначе това не е хвалба това е истински актуален въпрос някой забавлявал ли се е наистина добре на някой от заместващите триптамини имаше някои добри там АМТ като изключим 5мео с твоя приятел, който разбрах, че имат много различни дозировки аз съм се наслушал на достатъчно