Prolintane

HIT MONKEY

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
7
Здравейте, приятели, имам един въпрос. Някой знае ли как се синтезира дадено вещество? 1-фенил-2-пиролидинилпентан (AKK=Prolintane) от метамфетамин Благодаря ви за отговора и знанията.

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
809
Това вещество не може да бъде получено от метамфетамин. Предполагам, че то може да се получи от съответния аналог на фенилацетона чрез редукция с пиролидин, подобно на синтеза на метамфетамин

HIT MONKEY

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
7
1Благодарим ви за съвета.
2 В моята страна прекурсорите за P2P/P2NP Тези вещества са много редки.
3 В моята страна това не е възможно. Ако имам изходно вещество p2p/p2np само 1,mg, може да умра от полицията

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
809
По каква причина се нуждаете от пролинт? Той е слабо активен, за разлика от a-PVP

HIT MONKEY

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
7
Пресовайте 500 таблетки XTC с Prolintane 10.G и го наречете "HYDRA" нов продукт.

HIT MONKEY

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
7
Братко, имам нова идея. Какво мислиш за това? (никотин)
Мога ли да синтезирам пролинтан от никотин?

View previous replies…

HIT MONKEY

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
7
А може ли да се синтезира от това вещество? (Алил бензен)

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
809
Не.
трудно е да се получи прекурсор за синтеза на пролинтан, най-вероятно ще трябва да го синтезирате сами. Не мисля, че това е добра идея, самото вещество не е толкова интересно, за да се влагат толкова много усилия в него.
Или пък имате интерес да го направите законно във вашата страна?

BufoKing

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Защо е необходимо да се прави това? Не отивайте там. Работи ли? Абсолютно! Издържа ли? Не е. Натрапчивото желание за повторна доза е по-силно от кокаин.
Ще проявите силно антисоциално поведение. Чувствате се като гадно след първите 10 минути и започва преследването на дракона. Той е силно пристрастяващ, но отплатата е ужасна. Миризмата наподобява миризма на горяща пластмаса. Кара кожата ми да пълзи. Придържайте се към амфетамин.
Или пвп, ако това е видът на високото, което искате. Newmind продаваше тези неща. После го замениха с Papp, който беше слаб. И също толкова гадно.

HIT MONKEY

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
7
В Африка армията ми от приятели приемаше само трамадол. Това е така, защото традиционните химикали и средства не са достатъчни за производството на лекарства. Затова трябваше да намеря заместващо лекарство.
То поне е по-добро от трамадола.

BlueDex

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
33
Можете да направите реакция на Гринярд на бензилмагнезиев хлорид в диетилов етер (или още по-добре - дибутилов етер) върху бутиронитрил и да получите 1-фенил-2-пентанон. След това го кондензирайте с пиролидин във воден разтвор на етанол и направете редукционно аминиране с алуминиева галинстан амалгама, за да получите пролинтанова свободна база. Филтрирайте с фуния на Бюхнер и разбъркайте HCl, за да получите Prolintane HCl. Пролинтанът беше доста добър. Има начин да се синтезират метиопропамин и етиопропамин от тиофен.