Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Екстракция на псевдоефедрин

ralralro

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Здравейте, момчета, имам някои хапчета

съставки : Псевдоефедрин хидрохлорид 60mg, трипролидин хидрохлорид хидрат 2,5mg

Искам да извлека само псевдоефедрин, някой знае ли как?

ASheSChem

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
174
Екстракция на псевдоефедрин от фармацевтични таблетки (Sudafed).

Псевдоефедринът беше извлечен от таблетките Sudafed с помощта на етанол, етанол/метанол (90:10% vol/vol) и метилиран спирт. Разтворителите са избрани, като е направена справка със съответната секретна литература. За всяка екстракция една таблетка Sudafed беше натрошена с помощта на хаванче и пестик и поставена в чаша. Покритието от железен оксид беше отстранено чрез многократно промиване с ацетон (общо 10 ml), докато изчезне целият червен цвят. Ацетонът беше отстранен чрез филтриране, а остатъкът беше оставен да изсъхне. Екстрахиращият разтворител (15 ml) се добавя към бехеровата чаша, която след това се покрива с алуминиево фолио и пробата се разклаща с механично разбъркване в продължение на 15 min. Пробата е оставена да се утаи за един час при стайна температура, след което е филтрирана чрез гравитационна филтрация. Разтворителят се изпарява и полученото твърдо вещество се събира.

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/methamphetamine-from-ephedrine-tablets.302/

ralralro

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
1. счупване на хапчета
2. Измийте с ацетон
3. Сложете 90% етанол/10% метанол?

Правилно ли разбрах?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,370
Deals
1
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/ephedrine-extraction-from-pills-methods.2443/#post-8095

obwiju

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
6
Здравейте. Ще ви разкажа как го правя аз, занимавам се с това от няколко години. Ще разкажа бързо. Хапчета за продажба в Испания стопколд или респидина. Направете фин прах. Пригответе NaOH с вода (трябва да има минимално количество вода, която обикновено наливам до насищане и след това добавям вода, докато подновявам, докато в телефона остане малко сода) в суха бутилка (можете да налеете Naoh в перли, да затворите бутилката и да разклатите, така че да се уверите, че не е останала вода). Изхвърлете този наох и добавете хапчетата и малко по малко содата, която сме приготвили, разбъркайте и добавете още, докато се получи паста (жълт цвят, избягвайте кафявия), след което разбъркайте, докато всичко се смеси добре. Добавя се толуол и се разбърква. Екстрахирам с HCL, САМО HCL, без да добавям никаква вода. измервам pH 3 пъти. По този начин получаваше 90% от псевдо, вярно е, че през последните 9 месеца получи само 70% и наистина не знам защо. Изпробвал съм множество екстракции и без съмнение тази е най-добрата. Надявам се да съм предоставил нещо полезно.