No a co kdyby někdo ukázal nějaké info o takovém a rozvedl to, aby to mohla být kompletní diskuze..aspoň to svinstvo nebude zabíjet zodpovědné ppl na rozdíl od fentanylu..pokud vím 6-mam 3-mam je všechno heroin a bylo by zvláštní narazit na fórum, kde by to někdo mohl správně zkusit, protože to není moc složité .můžu říct, že můj výzkum je jen pro vlastní poznání a není tak snadné narazit na jednoduché rozdělení pomoci a ppl spolupracující.jakýkoliv článek nebo fórum pbs dokument je odkazován který je daleko od vzdělávání proč a jak ...co je lektvary které mohou být vytvořeny s rostlinným materiálem,u mají tartrát,sulfát,hcl ještě proč se tyto tvoří a kde se rozlišuje jeden od druhého..jaké chyby mohou být snadno stanoveny při dokončování topných sloučenin, pokud existují..jaký je nejlepší způsob krystalizace takových nebo je třeba provést organické promývání k oddělení před izolací acidobazické ...tyto věci jsou zajímavé a jen vzdělávací a zároveň i zvažovat další podobnou diskusi řekněme aspirin by stačilo, pokud jsou faktory totožné ještě výzkum a patenty jsou tenké nebo obtížné, pokud nemají přístup na univerzitu...prosím, opravte mě ještě ušetřit vyčleňování jako učení je můj cíl a podělit se o pochopení u posess a vysvětlit takovým způsobem, aby se zabránilo lidem z hraní na ulici n umírání jako recient generace...jeho příroda, sdílet některé volné zdroje nebo jen tolik, aby pokryly toto téma, vzhledem k většině fór vysvětlit stejné ne užitečné informace z jihovýchodní asie literatury...prosím, podělte se..ty