Zkoušel tu někdo vyrobit 2,5-dimethoxybenzaldehyd pomocí benzaldehydu a pyridinu?

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
60
V podstatě vše je v názvu, ale pokud máte, můžete mi přiblížit, jak je to snadné?
Mám spoustu benzaldehydu a amfetamin mě moc nebere, mnohem raději bych ho převedl na 2,5-dmobzh (ano, to je moje zkratka pro výše uvedenou chemii lol) a riskoval, že získám poloviční množství konečného produktu, protože je pro mě dvojnásobně užitečný!
také benzaldehyd je opravdu snadné získat, a tak pokud je to relativně proveditelný synth, pak si myslím, že jsem na něco přišel a mohu začít sledovat některé 2c recepty.
Nějaké nápady nebo potíže, se kterými bych se mohl setkat? Nepotřebuju toho kilo...
I 250g mi přijde přehnané, ale to je fuk, nejsem prodejce.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
60
Omlouvám se, měl jsem na mysli 3,4-trimethoxybenzaldehyd.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
60
Alespoň jsem si mohl vyrobit meskalin v malém množství.....

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
348
Pokud se musíte ptát na tuto otázku, znamená to, že se vám to nepodaří. Není vám jasné proč, ale nakonec si nějaké koupíte nebo obdržíte. Možná přistupujte k vanilinu spíše s ohledem na 3,4,5-(MeO)3-BA než na 2,5-(MeO)2... vyzkoušeno z p-anisaldehydu a práce je těžká.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
60
Ano, to jsem se naučil. Uvědomil jsem si asi 5 minut po tom, co jsem to napsal, že jsem myslel něco jako 3,4-hydroxy ph nebo tak nějak, spletl jsem si prekurzor meskalinu, hlavní prekurzor 2c a 3,4hydroxyfenrthylamin. Úplně jiný
...omlouvám se za to. Iv od té doby měl lekci o fenetylaminu a o tom, jak se v podstatě čtou chemikálie pozpátku, takže pozice 3 a 4 jsou úplně špatně, nemluvě o hydroxy místo dimethoxy nebo trimethoxy. Za to se omlouvám!

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
60
Wow it’s really interesting to have all my super old nonsense posts dragged up again since the annoying re-design of the forums!
Makes me look stupid - which I probably am but at this stage I was / am learning!
I quickly found buying precursors to be of great value 😉

mycelium

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
96
I am studying myself, I thought the 2,5 dimeobenz was for making 2cb and the 345trimeobenz was for mescaline and tma.

I think someone posted that the anise oil to 2,5dimethoxybenzaldehyde wouldn't work, which sucks, because fennel grows wild along I5 and hwy 101 for hundreds of miles, from southern cal to Washington, and can be extracted like BHO with butane

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
60
Yeah you are right - hence my sarcastic comment above at how little I knew back then…

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
60
As I said, I quickly worked out just buying them to be a hell of a lot easier!
Now alkylation of 2,5-DMOBA, at the 4 position is something I am interested in now…