Poprvé jsem viděl, že by někdo jiný řekl plnotučné mléko. Velká pochvala! Přísahám na něj - tekutá potravina! A ten živočišný tuk, tak dobrý pro vás! Jsem ten nejzbytečnější chlápek, co jde po ulici, ale v papírové tašce mám čtvrtlitrový džbánek plnotučného mléka, který usrkávám. Obvykle mléko na první a druhý den, pokud vůbec něco. Potom se trochu vyvine chuť k jídlu, těžko říct. Jed je v dávce, pokud nezatínám zuby, můžu do té doby sníst téměř cokoli. Někdy je čas jít do práce a člověk si uvědomí, že je od pátku vzhůru. Buďte připraveni. Mléko a pedialyte ti zachrání zadek! Někdy je redbull a balíček skittles snídaní šampionů.
Na trávě, kurva, na trávě je všechno vysoce poživatelné, to je obvykle, když se dostaví chuť na sladké nebo dostanete chuť (slané, kořeněné, arašídové máslo atd.)... Mohl bych napsat knihu, ale kdybych si měl vybrat, tak terriyaki kuře na nadýchané bílé rýži nebo rýže s fazolemi s nezbytnou "speciální omáčkou" ;] ... ... ... Pár kalifornských závitků je ale vždycky dobrých. Jídlo k snídani velmi pozdě večer/brzy ráno, obvykle po pití, možná po dobrém výletě, kdo ví... Miluju smažené brambory, palačinky, slaninu, omletu, prostě všechno. Studený ovocný salát s medem nebo bobulový koktejl a nakonec OJ na trávení a je čas si pořádně zdřímnout - alkohol však piju jen velmi zřídka. Pití je na nic... ale je na to čas a místo. Obvykle si musím vybrat fázi zneužívání, alkohol nebo opiáty, pro mě obvykle to druhé. To je ale úplně jiná plechovka červů.
Hlásám většinou vegetariánství, ale málokdy ho praktikuji. Přímo ovoce a zelenina se vším všudy, nebo jinak cokoli nezpracovaného, jinými slovy, přiblížit se co nejvíce přírodní podobě, jako když to bylo sklizeno. Vejce, ryby, fazole, ořechy/luštěniny atd. Vyhněte se rybám z farem. Říkal jsem plnotučné mléko? Tvaroh a jogurt. Snažte se vyhnout červenému a vepřovému masu, kdykoli je to možné. Dobrému cheeseburgeru ale nikdy neřeknu ne... Kuřecí a krůtí maso vám příliš neublíží, ale snažte se je jíst střídmě a v konzervativních dávkách. Poslední měsíc jsem žila na toastech, ale snažím se nejíst žádné obiloviny, všechno je to zpracované nebo vlastně BS, prázdné kalorie se škodlivými přísadami. Ovesné vločky jsou asi jedinou výjimkou. Vyškrtni máslo, cukr a smetanu, přidej olivový olej, med, ocet a česnek, pepř a bylinky, kolik chceš, a máš zlatého ponyboye. Tohle samozřejmě nemělo být vlákno nebo příspěvek o zdraví, ale tohle jsou moje moudra. Zkus se o sebe postarat. Ne vždycky chceš nebo musíš, ale někdy musíš a musíš jít na věc. Je dobré vědět, jak na to. Není to metamfetamin, který tě tak rychle ničí, je to nedostatek spánku a péče. Fester vypadá na svůj věk trochu staře, ale vzhledem k tomu, že to zvládl, je to v pořádku. Čistěte si zuby, kdykoli je to možné - ještě lépe mějte sadu s sebou v autě nebo tak. Mohl bych pokračovat, ale nechám si to na další příspěvek.
Jedno z mých oblíbených rčení: "Hlad je nejlepší koření".