Ano, IV Cat ... je ... kočičí mňoukání ... abych tak řekl. Řekl bych, že je pravděpodobně mnohem běžnější a oblíbenější, než si možná myslíte. Vždycky jsem nesnášel čichání ke kočkám. Nesnášel jsem ten zápach a chuť a ty věci, které jsem měl, mě pekelně pálily. Většina lidí, které znám, by ji ve srovnání s jinými cestami raději IV. Pravděpodobně nejintenzivnější spěch/zážitek, o kterém si dokážu představit, že stojí sám o sobě. Co se týče intenzity, je to na stejné úrovni jako intravenózní kokain, ale myslím, že mnohem víc, navíc to trvá o něco déle, takže ještě lepší... můžete se v tom usadit a užít si to. Je to dobré tak na dva panáky, než "kouzlo" odezní a je to jen povzbuzující. Jinými slovy, tolerance se rychle získá. Asi 30 minut po injekci budete vyšší než mofo, při vyšších dávkách (.25g a výše) budete mít zkreslení zraku. 0,3-.4 je opravdu dobrá dávka, jakákoliv větší a jste opravdu v tom, abyste to vyhráli. Mějte poblíž nějakou studenou vodu na pití a třeba si ji stříkněte na hlavu (to dělám rád) - mě je tak horko, že se ze mě voda začne odpařovat a z hlavy mi jde pára.
Každopádně asi po 30 minutách začnete klesat a pravděpodobně budete chtít zhruba v té době znovu podat dávku, pokud to půjde. Po počátečním návalu budete ještě hodinu nebo dvě sjetí, ale to se zklidní a spánku lze dosáhnout, doufejme, ne příliš dlouho poté. Návrat není tak špatný, ne tak špatný jako u koksu. Opravdu pomáhá mít nějaký podvozek. Opiát, benzo, možná i nějaký druh trankvilizéru - seroquel (quetiapin) a zyprexa (olanzipin) dělají zázraky pro zabití crashe a úzkosti a dělají skvělý zážitek.
V minulosti jsem si všiml, že pokud jsem několik dní před použitím kočky užíval kokain, zejména IV, zážitek se výrazně snížil. Někteří by si dokonce mohli myslet, že jim prodali patrové drogy nebo že to prostě nebylo tak dobré. Jednou nebo dvakrát jsem intravenózně užil cat, než jsem získal SKUTEČNÝ plnohodnotný zážitek, a byl to velký rozdíl. Takže pokud můžete, dejte si pauzu vedoucí k užití cat, pokud můžete, a předejte tuto radu všem, kteří uvažují o užití cat. Je to téměř jako zážitek s MDMA. Chcete se ujistit, že váš mozek je pěkně čerstvý a nabitý a připravený na zaplavení magií. Jinak nevyužije svůj plný potenciál a je to tak trochu plýtvání.
Pokud se chystáte na kapačky, neposíláte je "domů", dokud nevíte, že jste v té žíle dobře. Pořiďte si pěkný praporek/registr a otestujte to tím, že do něj natáhnete krev, pokud se zaplaví... tak tu sračku zabouchněte a držte se jako o život! Není to něco, s čím byste chtěli nespěchat a dělat to pomalu. Poslední věc, kterou chcete udělat, je trefit se do poloviny a pak muset šmátrat a snažit se znovu získat registr. Poznejte svou dávku, najděte ji a prostě tu mrdu pošlete. Pokaždé použijte novou jehlu a dobře zavažte. Vody použij tolik, aby kočka nezačala krystalizovat, a taky ne moc, aby to ztěžovalo manipulaci se stříkačkou. 0,05 g na 0,1 ml je podle mě dobrý poměr. Takže 0,5 se vejde do stříkačky o objemu 1 cm3. Takže .3-.4 bude asi 60-80 centů. Celkově hodně pomůže, když roztok před natažením do stříkačky zahřejete a samozřejmě použijete vatu na filtrování, ale mělo by se to dobře natáhnout i bez ní. To je opravdu vše, co potřebujete vědět.
Zůstaňte v bezpečí a užívejte si o7