[POMOC] Vybírám svůj první vsádkový reaktor - čínský reaktor, nebo ne?

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Ahoj lidi,

nastal čas, abych si vybral svůj první dávkový reaktor.

Abych nemusel při škálování reakce kupovat více než jeden reaktor a také abych ušetřil náklady v budoucnu, chtěl bych si pořídit skleněný reaktor o objemu 100 litrů.
Koupit si 2-10L včetně chladiče + vakuové pumpy jen proto, abych ho později při nákupu 100L reaktoru zase prodal, mi připadá jako příliš velké riziko.

Jaké máte zkušenosti s čínskými dávkovacími reaktory?

Předpokládám, že společnosti jako USA LABS také vyrábějí v Číně a prodávají pouze na Amazonu, takže by bylo lepší koupit přímo od čínského výrobce?

VAROVÁNÍ CLEARNETU - TENTO PŘÍSPĚVEK OBSAHUJE ODKAZY NA CLEARWEB

Obdržel jsem více nabídek, které bych zde rád uvedl:

Lab1st

Vyžádal jsem si nabídku a právě na ni čekám, ale jsou velmi drahé ve srovnání s ostatními. Vsádkový reaktor o objemu 200 l bez vakuové pumpy a chladicího zařízení stojí 17 500 €.

USA LABS

- 100L skleněný reaktor s pláštěm včetně chladiče + vakuové pumpy: 28 049 €
Odkaz: https://www.amazon.com/USA-Jacketed...ards/dp/B09T3QLWQT?ref_=ast_sto_dp&th=1&psc=1

YUANHAI:

- 100L skleněný reaktor s pláštěm: 3.350€
- Cirkulační chladič: 1.000€
- Oběhová ohřívací vana: 1.260€
- Vakuová pumpa s vodním cyklem: 450€

- 20L Rotavap: 3.150€
- Oběhový chladič: 2.000€
- Vakuové čerpadlo pro vodní cyklus: 450€

- 50L Rotavap: 1,5 mil: 4.200€
- Cirkulační chladič: 2.250€
- Vakuové čerpadlo pro vodní cyklus: 450€

Odkaz: https://yuanhuai.en.alibaba.com/

Cincerly,

Koko

Saul

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
133
Stačí si koupit na začátek 20litrovou baňku s kulatým dnem, 2 nebo 3 hrdlem. Pokud chcete, můžete si vyrobit z 2hrdlé, 3hrdlé baňky. Je to mnohem levnější
ohřívejte ji plynem a použijte podél horní části míchačku s tyčí do průměru 20, kterou musíte koupit zvlášť, protože míchačky podporují pouze průměr 6.
také si kupte akvarijní čerpadlo o výkonu 10 W a dobrý kondenzátor.
také dobrý teploměr a pH papír nebo digitální teploměr.

je také vhodné objednat si dobrou startovací sadu, protože konektory jsou ve svorkách baňky a spousta dalšího.

Saul

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
133
Pokud nakupujete mimo evropu, musíte také zaplatit dovozní daň 21 %.
takže při ceně 10 000 EUR je to 2100 EUR navíc.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606

Díky, kamaráde, máš pravdu - pro začátek je to asi dobré řešení, seznámit se s procesem a reakcí!

Našel jsem skvělé možnosti a objednám je, díky!

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606

Nefungoval by stejně dobře ohřívací plášť nebo horká deska?

Saul

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
133
Není určeno pro 20litrovou baňku

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606

Našel jsem 2100W ohřívací plášť vhodný skutečně pro 20litrové baňky.

Přijde mi to pohodlnější než použití plynu nebo vařiče.

UPOZORNĚNÍ CLEARNETU

Další s výkonem 3000 W

První z nich je poměrně levný a ohřívá až na 350 °C, zatímco druhý může skutečně ohřívat až na 450 °C.

Cestou NaBH4/CuCL2 se nepřekračuje 80 °C a dokonale by vyhovovala, pro cestu P2P, kterou jste zvolili, by fungovaly také, protože je požadována teplota 165 °C.

Co si o tom myslíte?

Saul

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
133

Dělejte to, co si myslíte, že je pro vás dobré .

Nikdy jsem to nepoužil, protože mám mnohem raději plyn a hlavně režijní míchání při 1500 t/min.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606

Vyzkouším obě možnosti, protože jsem obě viděl na obrázcích z laboratoří na internetu, a pak se rozhodnu pro to, co mi bude vyhovovat více :)

. Díky za radu!

adroitsynth

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
V jaké zemi se nacházíte?

Když jsem začínal, bylo objednávání reaktorů čirým šílenstvím, nyní, když se již více než deset let věnuji poradenství v konopném průmyslu v Kalifornii v USA. Bez mrknutí oka si mohu objednat 10 reaktorů o objemu 100 litrů.

Takže vám možná budu schopen střílet přímo nebo dokonce zprostředkovat objednávku prostřednictvím mé poradenské činnosti. Rád bych se hned na začátku věnoval "čínské" otázce. Existuje mnoho výrobců a mnoho jejich výrobků vypadá stejně, ze zkušenosti mohu říci, že někteří mají řádnou kontrolu kvality a jiní se prostě netrefí. Problém nastává, když se dostanete k zákaznickému servisu nebo výměně/řešení problémů.

Ale abych byl zcela upřímný, zejména pro konopný průmysl na ničem z toho nezáleží, pokud je to sklo a drží tekutinu, můžete většinou jít. Další otázkou je pomocné vybavení.

Abychom vám tedy co nejlépe pomohli, v jaké zemi se nacházíte a co chcete s reaktorem dělat? Věřte mi, že jsem viděl a dělal všechno, postavil jsem mnoho laboratoří za miliony dolarů a mnoho levnějších laboratoří, které běhají kolem těch dražších s doktory, kteří otáčejí kohoutky a číselníky.

Pokud potřebujete pouze mírné ohřívání a chlazení s mícháním, pak nemůžete udělat chybu, pokud vyžadujete přesnou konstrukci pro procesy citlivé na vzduch a vodu nebo přesné řízení teploty, pak potřebujete nějaké pokyny.

Také reaktory se dobře hodí pro reflux, ale ne pro rekuperaci, a pokud máte na mysli krystalizaci, pak byste chtěli reaktor s filtrem, který má filtrační desku a dno, které vypadává pro snadný sběr.

Čínští výrobci mohou vynikat v ohřevu a chlazení, zejména za danou cenu, ve vakuu už tolik ne.

Dej mi vědět, kamaráde, rád ti pomůžu!

Last edited:

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Ahoj člověče,

moc děkuji za vaši zpětnou vazbu.

Jak bylo řečeno, v současné době pobývám ve střední Evropě a nemám žádné obchodní zázemí v žádném odvětví, které by mohlo být helfpul objednat velké částky dávkových reaktorů z Číny. Také je to úkol na několik týdnů/měsíců dopředu, ale chci mít vše připravené a připravené, až přijde ten správný čas.

Cílem bude pouze výroba amfetaminové freebáze.

Jste otevřeni soukromému chatu?

Prověřil jsem si více čínských společností a vždy si vybírám ty (kromě kvalitního vzhledu a ceny), které nabízejí skvělý zákaznický servis po celou dobu procesu.

Zatím jsem žádnou objednávku nezadal, takže čas na zahájení diskuse by byl ale velmi správný.

PS - cca 2 týdny jsem neměl přístup ke svému účtu, takže od zítřka budu plně zpět.

Cincerly,

Koko