Ahoj všichni, jsem nadšenec LSD a brzy budu sám zkoušet pokládat karty LSD, abych snížil náklady a zvýšil zásoby a zároveň abych nabídl kvalitní a různé výtisky, což podle mého názoru činí LSD ještě větším. Vím o objemovém dávkování a tak, ale zajímalo by mě, jak bych správně položil taby, protože jsem na internetu viděl různé věci, jedna z nich je s kapkami, které mi přijdou neuvěřitelně neúčinné, také jsem viděl, že lidé používají vysoce čistý ethanol nebo vodku, ale nezanechá to chuť tabů? existují nějaké náhrady, protože všichni víme, že taby by neměly mít žádnou chuť. Jsem ochotná se učit a můžu si dovolit zkoušet sama a neuspět, ale raději bych položila svůj dotaz a dostala konkrétní odpověď, ze které bych se poučila, třeba nějaký pořádný návod. Můžete někdo s patřičnými znalostmi napsat návod na správné dávkování 100ug na řekněme 900 tabelační list, který má 7,5x7,5x palce. Jaký materiál mám použít, mám použít něco jako ethanol nebo ho můžu nahradit nějakou čistou formou vody? Zanechá ethanol alkoholovou příchuť?