Jsem zde poměrně nový, takže mě opravte, pokud se mýlím, ale zdá se, že to do značné míry není problém. Když uživatelé začnou uzavírat spojenectví a vyhrožovat nebo se pokoušet verbovat do svého "klanu" či se takto organizovat, pak by měl někdo zasáhnout a nechat je, ať si to odnesou někam jinam. Pokud se někdo chce nazývat něčím, co by někdo mohl považovat za urážlivé ve zlém, tak jen promítá svou vlastní neznalost. Kdo je diskriminován? Všichni jsme tak anonymní, jak se rozhodneme. Všichni zde mají stejnou možnost. Pokud se vám to nelíbí, nemusíte se s nimi zabývat. Pokud se vás to netýká, nechte to plavat. Pokud vám to opravdu tak vadí, možná byste potřebovali hroší kůži.
Jak to bude vypadat ve zpravodajském článku? Tento web je z velké části zaměřen na činnost, kterou většina lidí nepochopí nebo se jim nebude líbit, ať už jsme politicky korektní, nebo ne. Domnívám se, že tato mentalita je výsledkem desetiletí kulturní subverze ze strany médií, škol, zábavy, politické scény atd. Potřeba zastávat se lidí, kteří se nemohou "bránit". Jestli tohle není "výsada", o které se mluví, tak nevím, co to je. Představa, že se někdo má tak dobře, že má čas a energii bojovat za všechny, kteří nemají tu "příležitost" - za menšiny. "Musíš se vrátit do školy" je typ odpovědi, kterou očekávám. K čemu? Kritickou rasovou teorii nebo školení o citlivosti vůči LGBT? Nebo abyste se znovu podrobili pokrytectví a dvojím standardům? Mluvím-li za sebe, asi jsem příliš hloupý na to, abych vnímal potřebu mít se rád nebo být všemi přijímán. Toho jsem se zbavil už dávno.
Na hloupé nacionalisty moc nenarážím. "Neonacisté" a společnost tohoto typu jsou naopak z jiného těsta. Současné levičáctví, jsou víceméně disponováni stejným fanatismem - jen místo netolerance MUSÍTE tolerovat veškerou degeneraci a špínu, jinak jste "rasista, nácek, homofob atd." Člověk nemusí být génius, aby viděl, co je na světě špatně a proč. Rád bych si myslel, že většina z nás se sem dostala, protože jsme "psanci" - to neznamená, že jsme nutně špatní lidé. Znamená to, že nenecháme ostatní lidi rozhodovat o tom, jak budeme žít. Že se nebojíme být sami sebou, ať už jsme jacíkoli. Já se znám velmi dobře a cítím se ve své kůži velmi dobře. Když jsem se snažila být taková, jakou jsem si myslela, že mě všichni chtějí mít, nenáviděla jsem se, byla jsem kurevsky nešťastná. Politická korektnost a organizovaná neoprávněná nenávist jsou dvě různé věci. Podívejte se na film "Gran Torino" s Clintem Eastwoodem, jestli to pro vás není moc drsné...
Abych to shrnul: "Možná nesouhlasím s tím, co chceš říct, ale umřu v boji za tvé právo to říkat." Tohle se mi líbí.
PS, ano, musím si najít práci.