- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 18
Dobrý den, jsem uživatel stimulantů možná se dá říct i závislý. Užívám kokain a amfetamin, záleží na tom, k čemu ho potřebuji, buď na noční směny, nebo do klubu. Beru své psychické a fyzické zdraví serous brát 2 týdny přestávky po užívání 1 týden rovně a atd. A zajímá mě více informací o zdraví zubů a dásní. Většina drog, jak víme, způsobuje vysychání úst a to je jedna z nejdůležitějších věcí, na kterou je třeba myslet, pít více vody a méně limonád atd. Jak vím ze studia biologie je, že sativa je velmi důležitá bcs zabíjí bakterie, čistí atd. Dbám na to, abych pila hodně vody a žvýkala žvýkačky bez cukru, abych měla "vlhkou" pusu. Ale stejně se trochu bojím bcs po užití, když jsem sjetý, cítím jazykem, že se mi trochu hýbou některé zuby (to jen když jsem pod účinky). Chci vědět, jestli jsou ještě další věci, které Im chybí a já možná vím, co. Pokud víte, můžete mi říct, jaké vitamíny bych měl brát pro teplejší zuby a dásně? Přemýšlím o koupi fluoridových kapslí, je to skvělý nápad? A mýt si zuby alespoň 2-3x denně, záleží na tom, jestli mi zbyl nějaký volný čas, je to špatně nebo dobře, že tolik? A ik jeho nejlepší konzultovat s mým zubařem, ale Im držet mé použití soukromí, protože naposledy věří příliš mnoho dostal mě pobyt 24 hodin v malé místnosti a měl jsem štěstí, že hodně ppl v soudním systému, dokonce i šéf soudu, aby nedostal 5 let trestu. Thx předem!