Buy Kyselina chlorovodíková 37%

Conduct any deals through escrow or you will lose money!

Jantjeehv

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Dobrý den, pánové, již delší dobu sháním kyselinu chlorovodíkovou 37%. Jenže všechny stránky, na které jsem se díval, neprodávají fyzickým osobám, neznáte někdo dobrou adresu, kde bych si ji mohl objednat?

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
86
Určitě existují stránky, kde si to můžete koupit, ale stejně musíte vyplnit prohlášení konečného uživatele. pak to není problém.

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
86
Ani to není skutečným požadavkem..., např. můžete udělat totéž s 30.

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
118
lol v NL je omezen na 10 % (Gamma, Praxis), to je prostě brutální. V Allegru a dalších internetových obchodech a tržištích (pravděpodobně i na Amazonu) si můžete objednat 31 %. 37 může být hůře k sehnání, pokud na tom trváte, tak si to destilujte sami nebo zvažte použití plynné HCl místo kyseliny chlorovodíkové (vodné HCl), která může být stejně mnohem lepší, protože do RM se nedostává voda. To má však svá úskalí, například "kde seženu 96 % kyselinu sírovou?".

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
86
Ne, nizozemsko je omezeno na 30 % pro spotřebitele, což je dostatečně vysoká hodnota pro všechny účely. 37 % opravdu nepřidá nic kromě spousty výparů.

Zjistit to je snadné. Jděte do Googlu a zadejte : zoutzuur 30%
stiskněte enter a klikněte na některý z prvních pěti výsledků.

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
86
H2SO4 96%+ není těžké získat. Musíte však důkladně hledat a nebát se některých otázek.
Nebo, v závislosti na tom, kolik toho potřebujete a zda potřebujete další omezené věci, začít podnikat jako dodavatel(prodejce) chemikálií.

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
118
V EU vám ji nikdo neprodá jako spotřebiteli bez registrované firmy. Mezi tyto otázky patří: "Jaké je vaše registrační číslo podniku?" a "Vyplnili jste tento formulář pro zveřejnění informací, který je povinný pro chemické látky regulované jako prekurzory výbušnin?" Radil bych nepokoušet se to koupit jako spotřebitel, protože prodejci jsou povinni hlásit podezřelé transakce, včetně pokusů o nákup.

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
86
Koupil jsem si ji jako spotřebitel, první 3 lahve, a dostal jsem ji druhý den.
O několik dní později jsem si objednal krabici 36 kusů.

Ale dobře, musíte to skutečně hledat a strávit nějaký čas hledáním obchodu, který si není vědom pravidel, nebo si je vědom, ale ignoruje je.

edit: (teď jsem ji viděl dokonce na prodej na bol.com, samozřejmě neoznačenou jako kyselina sírová )

dongeneral

Don't buy from me
New Member
Language
🇩🇪
Reaction score
0
Co se na webu nabízí jako?

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language