κατά τη γνώμη σας ο καλύτερος τρόπος είναι να στείλετε κιλά.

mr_pabloemilio

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Γεια σας παιδιά ενδιαφέρομαι τι u σκέφτονται, ποιος τρόπος είναι ο καλύτερος και ασφαλής για να στείλετε κιλά των φαρμάκων όπως από την Τουρκία ή το Ηνωμένο Βασίλειο σε όπως η Πολωνία; Ας μιλήσουμε λίγο

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Θα χώριζα ένα κιλό σε 2-4 μέρη και θα τα έστελνα αυτά τριπλά σφραγισμένα κρυμμένα σε κάτι.

Τι να βάλω σε ένα κιλό; Ένα κιλό αμφεταμίνη χρησιμοποιεί πολύ λιγότερο χώρο από ένα κιλό χόρτο...

whey?

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
11
Είναι αλήθεια ότι το να γνωρίζετε ακριβώς τι στέλνετε δεν θα ήταν κακό πράγμα.

Υποθέτω ότι τα πακέτα θα αποσταλούν με επιστολή, αλλά επειδή δεν γνωρίζω τη χώρα προέλευσης, δεν γνωρίζω τις επιτρεπόμενες διαστάσεις.

Απλά μια ιδέα θα ήταν να πάρεις ένα ρολό από αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος παλετών ή οποιοδήποτε άλλο υλικό συσκευασίας, το οποίο θα τσαλακώσεις και θα το βάλεις μέσα στο πακέτο, έτσι ώστε να φαίνεται ότι προστατεύει το αντικείμενο, και στη συνέχεια θα κρύψεις τα πράγματα μέσα στο αλουμινόχαρτο.
Για να φαίνεται αυθεντικό, θα έστελνα ένα πρωτότυπο συσκευασμένο αντικείμενο το οποίο έχει χαμηλή αξία αγαθών.

Στείλτε το όλο πράγμα ως δειγματική αποστολή με ένα ψεύτικο τιμολόγιο, ώστε τα εμπορεύματα να μην χρειάζεται να εκτελωνιστούν και να προσδιορίσετε μια εταιρεία ως αποστολέα και ιδανικά και ως παραλήπτη.

Όπως είπε ήδη ο KokosDreams, φτιάξτε διάφορα πακέτα από αυτό.

Ή θα μπορούσατε να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε μέσω VPN μια πολωνική ετικέτα με πολωνική διεύθυνση αποστολής και πολωνικό παραλήπτη, γεγονός που θα έκανε να φανεί ότι το πακέτο είχε λανθασμένη κατεύθυνση και έτσι πέρασε από το τελωνείο.

Και εδώ πάλι είναι απαραίτητο να το κρύψετε όσο το δυνατόν πιο ακάλυπτο.
Ιδανικά ένα αντικείμενο που μπορεί να κλείσει και πάλι μετά το άνοιγμα.

PKjF5B4Czu

Για αυτό θα πρέπει να κάνετε κάποια έρευνα μόνοι σας, επειδή αυτή η μέθοδος μου είναι γνωστή μόνο από φήμες, οπότε δεν μπορώ να σας πω αν όντως θα λειτουργήσει με αυτόν τον τρόπο.
Θα μπορούσατε πρώτα να παραδώσετε μια δοκιμαστική αποστολή, αν έχετε ακόμα αρκετό χρόνο.

Οι αποστολές από χώρες εκτός της ΕΕ δυστυχώς συνδέονται πάντα με κάποιο ρίσκο

PeterKeta

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Γεια σας!
Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να πω ότι αυτό το φόρουμ κέρδισε γρήγορα το likeing μου και έγινε το αγαπημένο μου μέρος για να ελέγχω θέματα και να παίρνω ιδέες. Με αυτά που είπα:
Θέλω να ξεκινήσω μια συζήτηση σχετικά με το θέμα της παγκόσμιας ναυτιλίας. Παρακαλώ ενημερώστε με αν θέλετε να μοιραστείτε κάποιους ενδιαφέροντες τρόπους σχετικά με αυτό. Πρωτίστως θέλω να μάθω για τη μεταφορά χαπιών και σκονών σε μεγάλες ποσότητες σε μέρη όπως AUS/NZ και άλλες νησιωτικές κοινωνίες.
Αυτά τα μέρη έχουν πολλή κόκα και extacy, αλλά πώς έρχεται στη χώρα; Πάντα θα υπάρχει μεγάλος κίνδυνος οι αποστολές να καυτηριαστούν, αλλά με αυτό που είπα θα ήθελα να μάθω τις συμβουλές και τα κόλπα που μπορεί να είναι κάπως άγνωστα. Μυλάρι και μέταλλο/ δόλωμα κλπ είναι μια καλή βασική γνώση αλλά προσπαθώ να βρω κάτι που να ανεβάζει την τακτική.
Έχω διαβάσει τα νήματα για το θέμα που έχουμε εδώ στο φόρουμ και είναι σε μεγάλη βοήθεια. Πήρα κάποιες ιδέες και εγώ ο ίδιος από το aswell και έχω προηγούμενη εμπειρία στην εγχώρια απόσπαση αλλά επιθυμώ να επεκτείνω τις γνώσεις μου στον τομέα της διεθνούς εφοδιαστικής. (Απλά για τις γνώσεις μου ;-) )
Καταλαβαίνω ότι δεν είναι κάτι που οι άνθρωποι που ασχολούνται με αυτό θέλουν να το συζητήσουν ανοιχτά. Αν κάποιος θέλει να μου στείλει ένα messege για το θέμα αυτό το καλωσορίζω με μεγάλη χαρά!

Edwganz

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Κρύψτε το σε ένα αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες ή άδεια κυκλοφορίας. Στη συνέχεια καλέστε έναν γερανό για να ρυμουλκήσει το αυτοκίνητο διαπολιτειακά υποθέτοντας ότι είστε ΗΠΑ. Αν σας πιάσουν (που δεν θα σας πιάσουν) ο οδηγός ξέρει μόνο ότι τον προσέλαβαν για να ρυμουλκήσει το αυτοκίνητο και ότι τα στοιχεία σας (προπληρωμένα μετρητά) δεν είναι αληθινά και ότι το σημείο προορισμού ήταν κάτι που θα άλλαζες τελευταία στιγμή μόλις έφτανε το φορτηγό.