- Reaction score
- 30
Δεν είμαι εδώ για να πλουτίσω και να βγάλω χρήματα, αλλά για την αναζήτηση της γνώσης. Σκοπεύω να κάνω μόνο συνθέσεις μικρής κλίμακας για πράγματα όπως η αμφεταμίνη, η mdma, η ghb, ίσως η μεφεδρόνη και κάποιες τρυπταμίνες. Όλα αυτά για προσωπική μου χρήση, οπότε τα πειράματά μου θα είναι μικρού πειραματικού μεγέθους.
Θα επιχειρήσω αυτή τη σύνθεση αρχικά με μόνο 5 g P2NP:
Τα 500ml είναι επαρκή; Πρέπει να πάρω μεγαλύτερα γυάλινα σκεύη; Είναι τα 500ml πολύ μεγάλα; Θα πρέπει να πάω σε μικρότερο μέγεθος; Θα κάνω μόνο μικροσκοπικά πειράματα όπως αυτό φαντάζομαι, οπότε απλά δεν προσπαθώ να κάνω υπερβολές στα γυάλινα σκεύη
Θα επιχειρήσω αυτή τη σύνθεση αρχικά με μόνο 5 g P2NP:
Σύνθεση αμφεταμίνης σε ένα δοχείο από P2NP με NaBH4/CuCl2 (κλίμακα 1 kg)
Σχήμα αντίδρασης: Εξοπλισμός και γυάλινα σκεύη: αντιδραστήρας παρτίδας 50 L με ψυκτήρα παλινδρόμησης, κορυφαίο αναδευτήρα και συσκευή θέρμανσης σε μια διάταξη- χωνί σταγόνων- συμβατικό χωνί- θερμόμετρο εργαστηριακής ποιότητας (έως 150 °С)- διάφοροι κάδοι για 10 και 20 L- κύλινδρος μέτρησης για 1 L- πηγή κενού...
bbgate.com
Τα 500ml είναι επαρκή; Πρέπει να πάρω μεγαλύτερα γυάλινα σκεύη; Είναι τα 500ml πολύ μεγάλα; Θα πρέπει να πάω σε μικρότερο μέγεθος; Θα κάνω μόνο μικροσκοπικά πειράματα όπως αυτό φαντάζομαι, οπότε απλά δεν προσπαθώ να κάνω υπερβολές στα γυάλινα σκεύη