- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 102
Γεια σας, φίλοι,
Έχω λάβει τον υπόλοιπο εξοπλισμό που απαιτείται για να ξεκινήσω τη λειτουργία του εργαστηρίου μου. Έχει στηθεί στο υπόγειό μας, έχω αποκλείσει ένα τμήμα και το έχω ντύσει με πλαστικό ζωγράφων, είναι ακατέργαστο αλλά θα εξυπηρετήσει τον σκοπό του. Έχω:
Ως προθέρμανση θα ήθελα να συνθέσω το δικό μου υδροχλωρικό οξύ, φαίνεται σαν ένα καλό μέρος για να ξεκινήσω. Έχω γάντια νιτριλίου και μια φανταχτερή νέα αναπνευστική συσκευή πλήρους προσώπου με κατάλληλα φίλτρα άνθρακα.
Υποθέτω ότι το τελικό τελικό κομμάτι του εξοπλισμού που χρειάζομαι είναι ο απορροφητήρας για την ασφάλεια. Έχω αγοράσει γυψοσανίδα που θα κόψω και θα την κάνω μόδα σε ένα κουτί βαμμένο με εποξειδικό χρώμα. Χρειάζομαι σωλήνες PTFE και μερικούς ανεμιστήρες για να μετακινήσω τους καπνούς έξω από τη σκάλα της εξωτερικής πόρτας και αυτά θα πρέπει να είναι τα απόλυτα τελικά κομμάτια που "νομίζω" ότι πρέπει να χρειαστώ.
Είμαι ανοιχτός σε όλες τις συμβουλές! αλλά ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για το τι σκέφτονται οι @HEISENBERG, @Frit Buchner, @G.Patton, @Madre και @WillD για αυτή τη ρύθμιση.
Είμαι πεινασμένος να μαγειρέψω!!!
Έχω λάβει τον υπόλοιπο εξοπλισμό που απαιτείται για να ξεκινήσω τη λειτουργία του εργαστηρίου μου. Έχει στηθεί στο υπόγειό μας, έχω αποκλείσει ένα τμήμα και το έχω ντύσει με πλαστικό ζωγράφων, είναι ακατέργαστο αλλά θα εξυπηρετήσει τον σκοπό του. Έχω:
- ένα άδειο ψυγείο ποτών που προς το παρόν βρίσκεται σε θερμοκρασία περίπου 19°F
- μια αντλία κενού Welch 2024B-01 (περίπου 2001) - δεν είμαι σίγουρος πώς να τη χρησιμοποιήσω ακόμα...
- Σετ ποτηριών ζέσεως 5 τεμαχίων (50ml 100ml 250ml 400ml 600 ml)
- Άλλα δύο σετ ποτηριών ζέσεως, 1k και 2k - και τα δύο έσπασαν κατά τη μεταφορά, οπότε τα περιμένουμε ακόμα, αλλά δεν είναι απαραίτητα για την έναρξη.
- 2 αναδευτήρες εργαστηρίου 100-2000rpm, ισχύς θέρμανσης 180W 716℉ Πλάκα ανάδευσης, 55 ιντσών
- Κωνικό διαχωριστικό χωνί 2000ml βαρέως τοιχώματος με αρμούς 29/32 και στρόφιγγα PTFE - 2L
- Φιάλη στρογγυλού πυθμένα 3 λαιμών RBF, με 19/22 κέντρο και πλευρική τυποποιημένη κωνική εξωτερική άρθρωση (2000ML)
- A 24/40 Υαλικά Χημείας 32PCS Σετ γυάλινων εργαστηριακών σκευών Χημείας 250 1000ml για αποστάξεις Διαχωρισμός Καθαρισμός Σύνθεση - αυτό το σετ έχει τους συμπυκνωτές Vigreux, Allihn, Graham και Liebig καθώς και ένα άλλο μικρότερο διαχωριστικό χωνί και διάφορες φιάλες 2 και 3 λαιμών
- Εργαστηριακή συσκευή απόσταξης διήθησης κενού, φιάλη φιλτραρίσματος 2000mL, διαβαθμισμένο χωνί 300mL
- Ο Θεός να ευλογεί τα online τυχερά παιχνίδια
Ως προθέρμανση θα ήθελα να συνθέσω το δικό μου υδροχλωρικό οξύ, φαίνεται σαν ένα καλό μέρος για να ξεκινήσω. Έχω γάντια νιτριλίου και μια φανταχτερή νέα αναπνευστική συσκευή πλήρους προσώπου με κατάλληλα φίλτρα άνθρακα.
Υποθέτω ότι το τελικό τελικό κομμάτι του εξοπλισμού που χρειάζομαι είναι ο απορροφητήρας για την ασφάλεια. Έχω αγοράσει γυψοσανίδα που θα κόψω και θα την κάνω μόδα σε ένα κουτί βαμμένο με εποξειδικό χρώμα. Χρειάζομαι σωλήνες PTFE και μερικούς ανεμιστήρες για να μετακινήσω τους καπνούς έξω από τη σκάλα της εξωτερικής πόρτας και αυτά θα πρέπει να είναι τα απόλυτα τελικά κομμάτια που "νομίζω" ότι πρέπει να χρειαστώ.
Είμαι ανοιχτός σε όλες τις συμβουλές! αλλά ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για το τι σκέφτονται οι @HEISENBERG, @Frit Buchner, @G.Patton, @Madre και @WillD για αυτή τη ρύθμιση.
Είμαι πεινασμένος να μαγειρέψω!!!