- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,830
- Deals
- 666
Η ομάδα φόρουμ μας αποτελείται από μεγάλο αριθμό ατόμων, από τεχνικούς εμπειρογνώμονες έως νομικούς. Αλλά οι πιο σημαντικοί και βασικοί υπάλληλοι είναι οι ειδικοί μας! Οι ειδικοί μας διαθέτουν εκτεταμένες θεωρητικές γνώσεις και μεγάλη εμπειρία στη σύνθεση συνθετικών φαρμάκων. Οι εμπειρογνώμονές μας έχουν στο ενεργητικό τους χιλιάδες τόνους παρασκευασμένων συνθετικών φαρμάκων, εκατοντάδες άτομα που έχουν εκπαιδευτεί στην παραγωγή μικρής και βιομηχανικής κλίμακας. Όλες αυτές τις γνώσεις και την εμπειρία είναι έτοιμοι να τις μεταδώσουν και το κάνουν με ευχαρίστηση.
Ήρθε η ώρα να σας τους συστήσουμε και να σας πούμε λίγα πράγματα γι' αυτούς:Ειδικός χημικός με 15 χρόνια εμπειρίας σε παράνομα εργαστήρια.
Ηεξειδίκευση και τα ενδιαφέροντά μου περιλαμβάνουν τη βιομηχανική και εργαστηριακή οργανική σύνθεση, τα ναρκωτικά σχεδιαστών, τις πρόδρομες ουσίες, τα νομικά ζητήματα, καθώς και την αγορά χημικών αντιδραστηρίων. Θα ήμουν ευτυχής να βοηθήσω στην οργάνωση ενός εργαστηρίου, να διδάξω σύνθεση και να σας συμβουλεύσω σχετικά με τους νόμους της περιοχής σας.
Ηεξειδίκευση και τα ενδιαφέροντά μου περιλαμβάνουν τη βιομηχανική και εργαστηριακή οργανική σύνθεση, τα ναρκωτικά σχεδιαστών, τις πρόδρομες ουσίες, τα νομικά ζητήματα, καθώς και την αγορά χημικών αντιδραστηρίων. Θα ήμουν ευτυχής να βοηθήσω στην οργάνωση ενός εργαστηρίου, να διδάξω σύνθεση και να σας συμβουλεύσω σχετικά με τους νόμους της περιοχής σας.
Επικοινωνήστε με τον εμπειρογνώμονα
Ειδικός χημικός με 6 χρόνια εμπειρίας στην οργανική και αναλυτική χημεία απαγορευμένων ουσιών. Έχω ευρεία επάρκεια σε αναλυτικό εξοπλισμό, φυσικοχημικές μεθόδους ανάλυσης, εργαστηριακή οργανική σύνθεση. Επιπλέον, έχω γνώσεις σε θέματα βιομηχανικής σύνθεσης και εξοπλισμού. Θα χαρώ να βοηθήσω σε οποιαδήποτε εργαστηριακή ερώτηση, όπως εργαστηριακά γυαλικά, εξοπλισμός, πρόδρομες ουσίες, αναλυτικές δοκιμές, σύνθεση παρασκευής φαρμάκων κ.ο.κ.
Περίπου 5 χρόνια ασχολούμαι με τη σύνθεση διαφόρων παράνομων ουσιών. Έχω μεγάλη εμπειρία στην οργάνωση εργαστηρίων, στην αναζήτηση και αγορά αντιδραστηρίων και εξοπλισμού. Παρέχω συμβουλές για τη σύνθεση, την κλιμάκωση των διαδικασιών, τον καθαρισμό των ουσιών, την επίλυση διαφόρων τεχνολογικών ζητημάτων που σχετίζονται με την παραγωγή φαρμάκων. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου σε ιδιωτικά μηνύματα για βοήθεια.
Επικοινωνία με τον εμπειρογνώμονα
Επικοινωνία με τον εμπειρογνώμονα
Last edited by a moderator: