Ποια μέθοδο σύνθεσης (meth) θα συνιστούσατε για έναν αρχάριο

Microogata

Don't buy from me
Resident
Reaction score
6
Γεια σας, θα ήθελα να συνθέσω μεθαμφεταμίνη και να την πουλήσω. Είμαι εντελώς αρχάριος και για να είμαι ειλικρινής, γνωρίζω ελάχιστα από χημεία (γνωρίζω μόνο τα πολύ βασικά). Θα ήθελα να παράγω αρκετές ποσότητες με βάση το ποσό των χρημάτων που θέλω να βγάλω (έτσι, θα έλεγα 8-10 κιλά). Υποθέτω ότι θα πρέπει να ξεκινήσω κάνοντας μικρές δόσεις (για να εκπαιδευτώ)... Ποια μέθοδο σύνθεσης μεθαμφεταμίνης θα προτείνατε ? Γνωρίζοντας ότι θα ήθελα τελικά να παράγω 8-10 κιλά (σε μια εβδομάδα ιδανικά) και ότι είμαι εντελώς αρχάριος. Υποθέτω ότι αν θέλω να καταλήξω να την πουλήσω, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον αξιοπρεπώς καθαρή και καλής ποιότητας, οπότε αυτό είναι κάτι που πρέπει να λάβω υπόψη μου.
Θα ήθελα να προσθέσω ότι θα προτιμούσα να αγοράζω τα χημικά μου με βάση τη σύνθεση που θα έχω μάθει. Σας ευχαριστώ.

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,817
Deals
666
Αρχικά, θα πρέπει να μελετήσετε όλες τις τεχνικές που δημοσιεύονται εδώ. Μελετήστε τα αντιδραστήρια που χρησιμοποιούνται. Κατανοήστε ποια αντιδραστήρια μπορείτε να αγοράσετε μόνοι σας. Όλες οι μέθοδοι δεν είναι πολύ περίπλοκες, όλα εξαρτώνται από τις δεξιότητες.

RCCRISTIANSEN

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
1
Friends, we need to study this synthesis because it is done with over-the-counter compounds. It is in the book ((Advanced Techniques of Clandestine Psychedelic & Amphetamine Manufacture)) pages 49-54

Attachments

• EOXUv8Sjmo.png
    EOXUv8Sjmo.png
    516.5 KB · Views: 21

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
408
Για να εκτελέσετε μια χημική αντίδραση σε διάφορα βήματα πρέπει να μάθετε χημεία. Είναι σαν να λέτε "Θέλω να γράψω ένα μυθιστόρημα αλλά δεν μπορώ να γράψω. Πώς θα το κάνω;". Λοιπόν, μάθε να γράφεις, γαμώτο!
Αν μάθετε τις αντιδράσεις μόνο όπως θα μάθαινες μια συνταγή, διατρέχετε πολύ έντονο κίνδυνο αποτυχίας, όπως ακριβώς αν μάθετε να ψήνετε ένα σουφλέ ακολουθώντας μόνο τη συνταγή. 7-8 φορές στις 10 το σουφλέ σας δεν θα καταφέρει να φουσκώσει και θα καταλήξετε με ένα ξεφουσκωμένο και κατεστραμμένο κυρίως πιάτο. Ενώ ένας ικανός μάγειρας θα μπορούσε να το κάνει να πετύχει απευθείας με την πρώτη προσπάθεια.
Αν λοιπόν δεν μορφωθείτε σχετικά με τη χημεία και δεν εκπαιδευτείτε με μικρές παρτίδες για να δείτε τι λειτουργεί και τι όχι, το πιθανότερο είναι ότι θα καταλήξετε να καταστρέψετε πολύτιμες πρόδρομες ουσίες.
Στην πραγματικότητα πρέπει να καταλάβετε λίγα πράγματα για τη θεωρία των οξέων και των βάσεων, την απόσταξη, τις τεχνικές διαχωρισμού και ξήρανσης, τις διαλυτότητες, τον καθαρισμό του προϊόντος σας και τον έλεγχο του τελικού προϊόντος για την καθαρότητα και την εγκυρότητα. Πήγαινε να μορφωθείς ή βρες τον Γουόλτερ Γουάιτ σου για να σε διδάξει.

Microogata

Don't buy from me
Resident
Reaction score
6
Εντάξει, είμαι πρόθυμος να μάθω. Ποιο επίπεδο χημείας απαιτείται για να γίνει αυτό; Ξέρω από οξέα και βάσεις, τα βασικά πράγματα του λυκείου ξέρετε, αλλά όχι τα πανεπιστημιακά πράγματα.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
408
Ξεκινήστε λοιπόν με ένα απλό πράγμα, όπως το να διαβάσετε πραγματικά τα νήματα σχετικά με το μαγείρεμα μεθαμφεταμίνης σε αυτόν τον ιστότοπο. Στη συνέχεια, γκουγκλάρετε ό,τι σας είναι ασαφές. Παρακολουθήστε βίντεο στο youtube σχετικά με τις χημικές διαδικασίες (όχι, δεν θα βρείτε βίντεο στο youtube όπου παράγουν μεθαμφεταμίνη, αλλά θα βρείτε πολλά όπου εκτελούν εκχύλιση οξέος-βάσης, διαχωρισμούς, κλασματικές αποστάξεις κ.λπ. κ.λπ.) που αναφέρονται στις αναρτήσεις, και γκουγκλάρετε τα πάντα για όλα τα αντιδραστήρια που χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένου του πού να τα αγοράσετε.
Και αν δεν είσαι σε θέση να αναζητήσεις πληροφορίες με αυτόν τον τρόπο, αυτό δεν είναι για σένα.

Microogata

Don't buy from me
Resident
Reaction score
6
Διαβάζω σκληρά τις τελευταίες ημέρες, χρησιμοποιώ αυτό το βιβλίο που ονομάζεται Χημεία - Η κεντρική επιστήμη και κάνω τόνους έρευνας. Θα δώσω στον εαυτό μου δύο μήνες

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
408
Αυτό είναι το πνεύμα! Τώρα, είτε καταλήξετε να παρασκευάζετε φάρμακα είτε όχι, έχετε αποκτήσει γνώσεις για το υπόλοιπο της ζωής σας. Μια αξία που κανείς δεν μπορεί να σας αφαιρέσει.

hirozaru

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Στην περίπτωσή μου, είτε καταλήξω να παρασκευάζω φάρμακα είτε όχι, θα αποκτήσω γνώσεις για το υπόλοιπο της ζωής μου- και επίσης τόνους εργαλείων που μπορεί να μη χρειαστώ ποτέ ή να μπορέσω να ξεφορτωθώ.

RCCRISTIANSEN

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
1
Friends, we need to study this synthesis because it is done with over-the-counter compounds. It is in the book ((Advanced Techniques of Clandestine Psychedelic & Amphetamine Manufacture)) pages 49-54

Attachments

• pIEjdBCrHN.png
    pIEjdBCrHN.png
    516.5 KB · Views: 9