tere, ma loodan, et see leiab teid hästi, ma recomend selle asemel, et alustada päris algusest, miks mitte out source pool sammud Hiina!!! id öelda otsida kemikaali nimega 2-fenüültsükloheksanoon, kui saate siis id reccomend osta, kui saull 2 sammu kaugusel nedck. Võite allwasy teha seda läbi grignards, kuid jällegi, palun lihtsalt osta seda lol. Kõigepealt tuleb 2-fenüültsükloheksanoon lahustada 50/50 etüülatsetaadi ja dcm segus ja hakata seda kuumutama. Seejärel valage sinna 2 mol ekvivalendi CuBr2 ja tagasilöögistage paar tundi. Nüüd eemaldage lahusti rotovapiga või lihtsalt jätke see mõneks ajaks ventilaatori kõrvale ja redutseerige see kuivaks pulbriks, tehke bromoketooni jaoks lihtne rekrüsioon, kuid HOIATUS. SEE ON LAKRAMATOR!. Pärast seda, kui teie uued kristallid on kasvanud, on aeg lõbusaks osaks. Lahustage 100 grammi (0,348 mol) oma talumajapidamise bromoketooni 300 cm3 N-metüülpüriodiini kui lahustisse. Lisage 132 ml (1,74 mol) 40%-list metüülamiini ja jätke 24 tunniks seisma. Lõpuks valage reaktsioonisegule arvukalt tolueeni ja segage. Koguge orgaanilised faasid ja ja soolake oma lõppsaadus välja. Parim osa on see, et see võib teha nii palju erinevaid ketalooge kui soovite, püsige ohutu ja ärge tehke seda, kui te ei tea, mida teete. NMP on väga mürgine, alfa-BromoKetone põhjustab hyou nutma, kui sa saad vähem kui milligrammi oma käed ja sa harjata oma nägu, usaldage mind kogemusest, kui ma ütlen, et see valutab.