Jah, IV Cat ... on ... nii-öelda ... kassi miau .... Ma ütleksin, et see on tõenäoliselt palju levinum ja populaarsem, kui te arvate. Ma alati vihkasin kasside nuusutamist. Ma vihkasin selle lõhna ja maitset ning see kraam, mida ma tarvitasin, põles nagu põrgu. Enamik inimesi, keda ma tean, eelistaks IV seda võrreldes teiste marsruutidega. Tõenäoliselt kõige intensiivsem rush/elamus, mida ma suudan mõelda iseseisvalt seistes. See on intensiivsuse poolest seal üleval koos IV kokaiiniga, kuid palju rohkem, ma arvan, pluss see kestab natuke kauem, nii et isegi parem... sa saad asuda sellesse ja nautida seda. See on hea kaks süsti, enne kui "maagia" kaob ja see on lihtsalt stimuleeriv. Teisisõnu, tolerantsus saavutatakse kiiresti. Umbes 30 minutit pärast süstimist olete kõrgemal kui mofo, suuremate annuste puhul (.25g ja rohkem) on teil nägemishäired (.3-.4 on tõesti hea annus, mis tahes rohkem ja te olete tõesti selles, et võita seda. Hoidke läheduses külma vett, et juua ja pritsida ehk pähe (mulle meeldib seda teha) - mul läheb nii kuumaks, et vesi hakkab minust ära aurustuma ja mul tuleb peast auru.
Igatahes, umbes 30 minuti pärast hakkad sa alla tulema ja ilmselt tahad siis umbes siis uuesti doseerida, kui saad. Te olete veel tund või kaks pärast esialgset kiirust, kuid see väheneb, ja loodetavasti saab magada mitte liiga kaua pärast seda. Alandamine ei ole liiga halb, mitte nii halb kui koksi IMO. Tõesti aitab mingi maandumisvahend. Opiaat, benso, võib-olla isegi mingi rahusti - seroquel (kvetiapiin) ja zyprexa (olantsipiin) teevad imesid krahhi ja ärevuse tapmiseks ja teevad suurepärase kogemuse.
Olen varem märganud, et kui ma paar päeva enne kassi kasutamist kokaiini tegin, eriti IV, siis kogemus vähenes oluliselt. Mõned võivad isegi arvata, et neile müüdi punk narkootikume või see lihtsalt ei olnud nii hea. Ma IV'ed cat üks või kaks korda enne, kui ma sain REAL täis kogemus, ja see oli suur erinevus. Nii et kui saate, andke endale pausi enne kasside kasutamist, kui saate, ja andke see nõuanne edasi kõigile, kes mõtlevad kasside kasutamist. See on peaaegu nagu MDMA kogemus. Te tahate veenduda, et teie aju on kena ja värske ja laetud ning valmis, et olla üle ujutatud maagiaga. Vastasel juhul ei kasuta see oma täielikku potentsiaali ja see on lihtsalt mingi raiskamine.
Kui sa lähed IV-le, siis sa ei "saadad seda koju" enne, kui sa tead, et sa oled selles veenis hea. Hangi endale kena lipp/register ja testi seda vere võtmisega, kui see voolab sisse ... siis löö seda jama ja hoia kinni! See ei ole midagi, mida sa tahad võtta aega ja teha aeglaselt. Viimane asi, mida sa tahad teha, on lüüa pooleks ja siis pead tassima, et uuesti registrit saada. Teadke oma annust, leidke see üles ja saatke see mutha fucka lihtsalt ära. Kasuta iga kord uut nõela ja seo hästi maha. Kasuta piisavalt vett, et kass ei hakkaks kristalliseeruma, samuti mitte liiga palju, et süstla käsitsemine oleks raske. .05g 0,1ml kohta on minu arvates hea suhe. Nii et .5 mahub 1cc süstlasse. Nii et .3-.4 on umbes 60-80 senti. Üldiselt aitab palju, kui soojendad lahust enne süstlasse tõmbamist ja muidugi kasutad filtreerimiseks vatti, aga ilma selleta peaks hästi tõmbama. See on tõesti kõik, mida pead teadma.
Jääge ohutuks ja nautige o7