- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 46
Okei ma olen proovinud seda sünteesi, iv ebaõnnestus üks kord ja ma arvan, et ma tean, mida ma tegin valesti, kuid kas keegi on seda edukalt teinud? Mul on tegelikult juurdepääs TLC-le nüüd, nii et peaksin suutma näha, mis toimub natuke paremini ja kas see tegelikult taandub ühele ainele.....
Ma ei näe, kuidas see võiks erineda teistest külmadest reduktiivsetest aminatsioonidest triptamiini kuigi....stöhhiomeetria kõik toimib...noh niipalju kui ma näen...ma pole kindlasti meister - või vaevalt isegi amatöör!
im teeb märkmeid kõigest, mida ma teen ja ma tean, et minu reaktiivid on head, nii et kui see on lihtsalt juhtum, et keegi ei ole seda proovinud, sest nad ei taha DET, siis ma jätkan proovimist, kuid ilmselt, kui keegi on seda teinud, näitab mulle õiget suunda?
im ei ole kindel, et ma hoidsin seda viimasel korral piisavalt külmana....
Ma ei näe, kuidas see võiks erineda teistest külmadest reduktiivsetest aminatsioonidest triptamiini kuigi....stöhhiomeetria kõik toimib...noh niipalju kui ma näen...ma pole kindlasti meister - või vaevalt isegi amatöör!
im teeb märkmeid kõigest, mida ma teen ja ma tean, et minu reaktiivid on head, nii et kui see on lihtsalt juhtum, et keegi ei ole seda proovinud, sest nad ei taha DET, siis ma jätkan proovimist, kuid ilmselt, kui keegi on seda teinud, näitab mulle õiget suunda?
im ei ole kindel, et ma hoidsin seda viimasel korral piisavalt külmana....