P2NP ohutu redutseerimine väikestes partiides, kasutades NaBH4 ja CuCl2

Uncle Lee

Don't buy from me
New Member
Reaction score
52
P2NP väikeste partiide redutseerimiseks on see meetod kiirem ja ohutum kui alumiiniumfooliumi ja elavhõbedasoolade kasutamine ning reaktsioonis ei ole mürgiseid elavhõbedasooli, ja selle reaktsiooni saagis on suhteliselt kõrge

1-fenüül-2-nitropropeen - 5 g (0,031 M, 1 ekvivalent), m.p. 65-66C
NaBH4 - 8,5 g (0,225 M, 7,2 ekv.)
THF - 120 ml
H2O - 60 ml
CuCl2 * 2 H2O - 0,53 g (0,0031 M, 0,1 ekv.), lahus 3 ml H2O-s.

500 ml kolmekaelasesse kolbi, mis on varustatud sobiva RO, lisamissahvri ja termomeetriga, pannakse 80 ml THF-i ja 60 ml vett. Seejärel lisati kolbi korraga NaBH4, 7,2 ekvivalenti, 8,5 g, segamine lülitati sisse ja kolb asetati jäävanni lume ja veega. 40-45 ml THFis lahustatud nitroalkeen lisati ettevaatlikult lisamislehtri kaudu ja kui umbes pool lahusest oli lisatud, võeti kolb jäävannilt välja ja suurendati THF+RNO2 lisamise kiirust. Lisamise lõpuks oli kolvi temperatuur, mille sisu muutus valgeks, umbes 45-50C - ja mõtlemata lisati süstlast läbi tagasivoolukondensaatori 0,53 g CuCl2 / 3 ml H2O lahust. Vaskkloriid lisati ühe portsjonina, väga kiiresti, ja Pm muutus kohe mustaks koos ägeda vesiniku arenguga. Temperatuur püsis jätkuvalt 50 C juures - vaatamata ilmsele eksotermiale, mis toimus sees. Vabanenud vesinik jahutab seega Pm-i selle "aurustumise" tõttu. Seejärel kuumutati kolbi ettevaatlikult, kuni termomeeter näitas 64-66C. Sel hetkel peatub kõigepealt vesiniku aktiivne areng ja THF ise hakkab keema. Samal ajal, teiseks, Pm jaguneb selgelt 2 faasiks - peaaegu läbipaistev ülemine kiht ja vaskest must alumine kiht. Swim arvab, et temperatuuri tõus 45-50C-lt 65C-le (Bp THF) on väga mugav näitaja reaktsiooni kulgemise kohta.

Seejärel jahutati Rm jäävannis 20C-ni ja lisati 15-20 ml 37%list soolhapet läbi liitmissamba - aktiivset reaktsiooni ei täheldatud, seega oli kogu NaBH4 redutseerimisprotsessis ära kulutatud. Seejärel jahutati kolb taas 15-20°C-ni ja lisati sama tilgutijaoturi kaudu 30-35 g NaOH-d ~150 ml vees. Pärast lühikest segamist jagunes Rm taas kihtideks - ja alumine, anorgaaniline, muutus oranži värvi (nagu ma aru saan, Cu-NH koordinaatkompleks varises kokku ja vask eraldus vabal kujul). Ja mis kõige tähtsam, orgaanilises faasis oli vase minimaalne kogus. Seda muidugi silmaga. Igaks juhuks lisati Rm-le söögisoola ja kogu sisu valati eraldussahtrisse. Alumine kiht ekstraheeriti MTBE + THF seguga (25+25 ml), ekstrakt ühendati põhikihiga THF ja lahjendati 40 ml MTBEga. Seejärel pesti orgaanilisi aineid 15%-lise NaOH lahusega ja küllastunud NaCl lahusega, kuivatati Na2SO4-ga ja seejärel neutraliseeriti nõrga H2SO4 lahusega CH3CNis, lahjendati jääkülma atsetooniga, filtreeriti ja pesti uuesti põhjalikult atsetooniga.

Saagis: 4,3 g 1-fenüül-2-aminopropaani sulfaatsoolana.

Attachments

• Y6nyzbhM10.png
    Y6nyzbhM10.png
    6 KB · Views: 515

Hip-Hop-Gruppe

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Vau, kuidas see töötab?
Kas ma võin seda reaktsiooni kasutada DOH jaoks?

Uncle Lee

Don't buy from me
New Member
Reaction score
52
See reaktsioon on kohaldatav enamiku mittehalogeenitud nitroolefiinide redutseerimiseks

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,089
Deals
1
Tere. Kas saate saata selle teabe päritolu, palun?

Last edited by a moderator:

Uncle Lee

Don't buy from me
New Member
Reaction score
52
Loomulikult
See meetod on läänes populaarseks saanud alles viimase kümne aasta jooksul. Viimastel aastatel on sellest kiiresti saanud kõige populaarsem meetod. Puuduseks on see, et seda saab toota ainult väikestes partiides. Mul on selle reaktsiooniga rohkem kogemusi.
Siit saate soovitud teavet, isegi pilte
Kõik küsimused võib PM mulle

waltjr5858

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
15
In the video posted they absolutely do a 250g batch... you very much can do big ones...

DEA:)

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
RnO2 on ju gaas? millist seadet kasutatakse selle vabastamiseks reaktsioonis? Kõlab hästi, et ei pea elavhõbedaga jändama. Tõesti RnO2? kas radoon ei ole radioaktiivne? Või on see rNO2? mis iganes see ka poleks.

siin ei ole midagi gaaside kohta, ma arvan, et ma olen liiga harimatu selle jaoks

Last edited:

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,089
Deals
1
aitäh!

Uncle Lee

Don't buy from me
New Member
Reaction score
52
Radoonigaasi kohta on minu viga. Amfetamiini tootmiseks on tegelikult vaja ainult naatriumborohüdriidi, vasksoola (vasekloriid või vasksulfaat) ja P2NP ning seadmed vajavad ainult seadmeid, mida saab kuumutada ja segada ja tagasilöögi ja termomeetri, ja lahusti võib olla THF asemel IPA, vaja on ainult lihtsaid muutmisetappe.

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
ah, thx selle selgituse eest, vinge, loeb mulle selle sisse :)

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3

Tere onu lee,
kas te võiksite palun täpsustada lihtsaid muudatusi, mis on vajalikud IPA kasutamiseks THF-i asemel? see oleks vinge :) thx

Uncle Lee

Don't buy from me
New Member
Reaction score
52
Nitrostüreen 32 (2,77 g, 10 mmol) lisati ettevaatlikult portsjonite kaupa segatud NaBH4 (2,84 g, 75 mmol) suspensioonile IPA-s (32 ml) ja vees (16 ml), mis põhjustas eksotermilise reaktsiooni, mis tõstis segu temperatuuri 50-60 °C-ni. Seejärel lisati ettevaatlikult tilkhaaval 2M CuCl2 (0,5 ml, 1 mmol) lahust, mis põhjustas edasist eksotermiat. Seejärel hoiti reaktsiooni 30 minutit välise kuumutamise abil 80 °C juures. Pärast r.t. saavutamist lisati segamise all 25% NaOH lahus (20 ml) ja faasid eraldati. Seejärel ekstraheeriti vesifaas IPAga (3x30 ml). Ekstraktid ühendati, kuivatati MgSO4 peal ja filtreeriti. Filtraadile lisati segades stöhhiomeetriline kogus 4M HCl dioksaanis. Segu aurustati, saades hallikat muda, mis suspenseeriti kuivas atsetoonis ja segati 1 h. Seejärel filtreeriti suspensioon ja pesti kuiva atsetooniga, saades 33 värvusetu amorfse tahke aine (2,02 g, 71%).

See on algne meetod, rohkemate andmete saamiseks võite vaadata eespool saadetud veebilehte, seda veebilehte saab vaadata TOR-bauseriga ja JS välja lülitatud kujul

amines2Nend

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Onu Lee, see on suurepärane reaktsioon! Veel mõned andmed siin, kõik võetud eespool lingitud uuemast teabest:
c++ skript automaatse suhtarvude arvutamiseks:

amines2Nend

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Samuti viidatud allikatest: sünteetilise meskaliini üksikasjalik kirjeldus! Sama täpne meetod

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
408
Kas vaskkloriidi saab asendada vasksulfaadiga?

waltjr5858

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
15
Mingil põhjusel, kui ma esimest korda seda reaktsiooni tegin, töötas see täiesti hästi, siis kasutades täpseid juhiseid nagu saidil olevas videos ja kvaliteetseid koostisosi, lõpetan nüüd lõpuks väga väga heleda valge pulbriga, mis ei tee midagi. Esimesel korral oli pulber valge asemel veidi päevitunud välimusega. See on kõik samast puhtast p2np partiist. Väga imelik...