- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 18
Tere, Im stimulantide kasutaja võib-olla võib öelda ja sõltlane samuti. Ma kasutan kokaiini ja amfetamiini olenevalt sellest, milleks ma seda vajan, kas öösel või klubides. Ma võtan oma vaimse ja füüsilise tervise serous võtta 2 nädala pausid pärast kasutamist 1 nädala jooksul järjest ja jne. Ja ma olen huvitatud rohkem teadmisest hammaste ja igemete tervise kohta. Enamik narkootikume nagu me teame teeb suu kuivaks ja see on üks tähtsamaid asju, mida tuleb silmas pidada, et juua rohkem vett ja vähem limonaadi jne. Nagu ma tean bioloogiat õppides on, et sativa on väga oluline bcs see tapab bakterid, puhastab jne. Ma hoolitsen selle eest, et juua palju vett ja närida suhkruvaba närimiskummi, et suu "märjaks" jääks. Aga ma ikka mingi hirmu bcs pärast kasutamist, kui Im kõrge ma tunnen oma keelega, et mõned mu hambad liiguvad natuke (see on ainult siis, kui ma olen mõju all). Ma tahan teada, kas on veel muid asju, mida Im puudu ja ma võib-olla tean, mida. Kui te teate, kas te saate mulle öelda, milliseid vitamiine ma peaksin võtma, et hambad ja igemed oleksid soojemad? Im mõtlen osta fluoriidkapsleid, kas see on hea mõte? Ja hambaid pesta vähemalt 2-3 korda päevas, oleneb kui mul on vaba aega jäänud, kas nii palju on halb või hea? Ja ik selle parim konsulteerida minu hambaarstiga, kuid Im hoida minu kasutamine privaatne, sest viimane kord uskuda liiga palju sai mind viibida 24 tundi väikeses ruumis ja mul oli õnne, et palju ppl kohtusüsteemis isegi boss kohtu ei saa 5 aastat karistus. Thx ette!