Hei vend, ma tahan tööd! Olen valmis tootma videoid, kus ma sünteesin ja kasutan erinevaid ravimeid, kasutades oma tegelikku nägu e. Ma palun teil ainult pakkuda laboratoorset varustust, kemikaale ja maksta mulle iga video eest, kus ma edukalt sünteesin kavandatud ravimi. Soovin olla avaliku mässu nägu praeguste uimastiseaduste vastu. Ma kaotasin paar aastat tagasi oma jala verehüübe tõttu ja sellest ajast peale ei lahku ma kunagi oma kodust, mis on mobiilsed elamud keset tühja maad 4,5 aakri suurusel eramaal, mis on minu omanduses. Ma usun, et asjaolu, et ma ei lahku kunagi oma kodust, koos asjaoluga, et kõik uimastid, mida ma sünteesin, on minu isiklikuks tarbeks, ei võimalda õiguskaitseorganitel saada tõendeid, mida nad vajavad, et kohtunik saaks kunagi allkirjastada läbiotsimismääruse, isegi kui nad leiavad, kes ma tegelikult olen! Ja ma kavatsen lõigata oma haagise põrandasse augu ja panna sinna sisse Steele'i tünni, mis on poolenisti täidetud punase fosfori kotikestega, ning kõik minu laboratooriumi vahendid ja narkootikumid on pidevalt laua peal, valmis, et neid hetkega tünni pühkida, millele järgneb süüdatud märgutuli! Proovige taastada tõendeid minu improviseeritud põletusahjust, ma ei usu seda! Lisage sellele asjaolu, et ma olen oma kodus barrikadeeritud, mis muudab sunniviisilise sisenemise seina läbilõikamise küsimuseks, nii et mind ei üllata kunagi läbiotsimismäärus ja ma usun, et ma oleksin süüdistuse esitamise eest kaitstud. Ma oleksin valmis ennast ja oma laborit 24/7 livestreamima ja kui politsei peaks kunagi minule reidi tegema ja leidma null füüsilist tõendit, mida minu vastu kasutada, siis usun, et video minust, kuidas ma oma laborit välja viskan ja siis läbiotsimismäärus kätte saadetakse, oleks interneti kuld! Ja muidugi tänan ma pidevalt BB-d, et ta on pakkunud kõik minu videos kasutatud laboratoorsed vahendid, kemikaalid ja narkootikumid. Te ei saa tõesti kaotada, kui sponsoreerite minu väikest demonstratsiooni! Mis te arvate, kas olete huvitatud?