[SEGÍTSÉG] Az első szakaszos reaktorom kiválasztása - kínai reaktor vagy sem?

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Sziasztok!

itt az ideje, hogy kiválasszam az első szakaszos reaktoromat.

Annak elkerülése érdekében, hogy a reakció skálázása során ne kelljen több reaktort vásárolni, és a későbbi költségek megtakarítása érdekében is szeretnék egy 100 literes üvegreaktort beszerezni.
Egy 2-10L-es, hűtővel + vákuumszivattyúval ellátott üvegreaktor megvásárlása csak azért, hogy később, a 100L-es reaktor megvásárlásakor újra eladjam, túl nagy kockázatnak tűnik számomra.

Mik a tapasztalatok a kínai batch reaktorokkal kapcsolatban?

Feltételezem, hogy az olyan cégek, mint az USA LABS, szintén Kínában gyártanak, és csak az Amazonon kiskereskednek, így jobban járnék, ha közvetlenül a kínai gyártótól vásárolnék?

CLEARNET FIGYELMEZTETÉS - EZ A HOZZÁSZÓLÁS CLEARWEB LINKEKET TARTALMAZ

Több ajánlatot is kaptam, amelyeket szeretnék itt felsorolni:

Lab1st

Kértem egy ajánlatot, és most várom, de nagyon drágák a többiekhez képest. A 200L batch reaktor vákuumszivattyú és hűtő nélkül 17.500€-ba kerül.

USA LABOROK

- 100L köpenyes üvegreaktor hűtővel + vákuumszivattyúval együtt: 28.049€
Link: https://www.amazon.com/USA-Jacketed...ards/dp/B09T3QLWQT?ref_=ast_sto_dp&th=1&psc=1

YUANHAI:

- 100L köpenyes üvegreaktor: 3.350€
- Cirkulációs hűtő: 1.000€
- Cirkulációs fűtőfürdő: 1.260€
- Vízciklusos vákuumszivattyú: 450€

- 20L Rotavap: 3.150€
- Cirkulációs hűtő: 2.000€

- 50L Rotavap: 4.200€
- Körforgó hűtő: 2.250€

Link: https://yuanhuai.en.alibaba.com/

Cincerly,

Koko

Saul

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
133
Csak vásároljon, hogy egy 20 literes, 2 vagy 3 nyakú, kerek aljú lombikból induljon ki. A 2 nyakúból, egy 3 nyakúból is készíthet, ha szeretné. Ez sokkal olcsóbb
melegítsd fel gázzal, és használj a teteje mentén keverő rúddal 20-as átmérőig, ezt külön kell megvenned, mert a keverők csak 6-os átmérőt bírnak el.
továbbá vegyél egy 10 wattos akváriumszivattyút és egy jó kondenzátort.
továbbá egy jó hőmérő és pH-papír vagy digitális pH-mérő.

azt is tanácsos, hogy rendeljen egy jó kezdő készlet, mert a csatlakozók a bilincsek lombikok és még sok más

Saul

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
133
ha Európán kívül vásárol, 21% importadót is kell fizetnie.
tehát 10.000€ esetén ez 2100€ többletköltséget jelent.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606

Köszi haver, igazad van - kezdetnek ez valószínűleg jó megoldás, hogy megismerkedjünk a folyamattal és a reakcióval!

Nagyszerű lehetőségeket találtam, és meg fogom rendelni őket, köszönöm!

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606

Nem működne ugyanilyen jól egy fűtőköpeny vagy egy főzőlap?

Saul

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
133
nem egy 20 literes lombikhoz

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606

Találtam egy 2100W-os fűtőköpenyt, amely tulajdonképpen 20L-es lombikokhoz alkalmas.

Kényelmesebbnek hangzik számomra, mint a gáz vagy a főzőlap használata.

CLEARNET FIGYELMEZTETÉS

Egy másik 3000W-os

Az első elég olcsó és 350 °C-ig melegít, míg a második akár 450 °C-ig is felmelegíthet.

A NaBH4/CuCL2 útvonalon keresztül a 80 °C-ot nem lépi túl, és tökéletesen megfelelne, az Ön által választott P2P útvonalra ezek is működnének, mivel 165 °C-os hőmérsékletre van szükség.

Mit gondolsz?

Saul

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
133

azt teszed, amit jónak tartasz .

Soha nem használom, hogy becouse én szeretem a gáz sokkal jobban és a legfontosabb a fej feletti keverés 1500 t/min

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606

Mindkét lehetőséget kipróbálom, mivel mindkettőt láttam a laboratóriumi képeken az interneten, és majd eldöntöm, hogy mi felel meg nekem a legjobban :)

Köszönöm a tanácsokat!

adroitsynth

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Melyik országban van?

Amikor elkezdtem, a reaktorok rendelése tiszta őrület volt, most, hogy már egy évtizede tanácsadóként dolgozom a kannabisziparban az Egyesült Államokban, CA-ban. Szemrebbenés nélkül tudok 10 100 literes reaktort rendelni.

Tehát, talán képes vagyok egyenesen lőni, vagy akár megkönnyíteni a megrendelést a tanácsadói vállalkozásom révén. Szeretnék rögtön a "kínai" kérdéssel foglalkozni. Számos gyártó van, és sok termékük azonosnak tűnik, tapasztalatból mondhatom, hogy egyesek megfelelő minőségellenőrzéssel rendelkeznek, mások pedig csak elvétik a célt. A kérdés akkor merül fel, amikor az ügyfélszolgálathoz vagy a csere/hibaelhárításhoz jut.

De a magas, hogy teljesen őszinte legyek, különösen a kannabiszipar számára, egyik sem számít, amíg az üveg és a folyadékot tartja, a legtöbb esetben jó lesz. A kiegészítő berendezések egy másik kérdés.

Tehát annak érdekében, hogy a legjobban segítsek neked, melyik országban vagy, és mit szeretnél csinálni a reaktoroddal? Bízz bennem, mindent láttam és csináltam, sok multimillió dolláros laboratóriumot építettem, és sok olcsóbb laboratóriumot, amelyek köröket futnak a drágábbak körül, ahol a PhD-sek elzárócsapokat és tárcsákat forgatnak.

Ha csak enyhe fűtésre és hűtésre van szüksége keveréssel, akkor nem lehet rosszul csinálni, ha precíziós építésre van szüksége a levegő- és vízérzékeny folyamatok befogadására vagy a pontos hőmérséklet-kezelésre, akkor irányításra van szüksége.

A reaktorok is jól alkalmasak refluxra, de nem a visszanyerésre, és ha a kristályosításra gondol, akkor olyan szűrőreaktort szeretne, amely szűrőlemezzel és az alja, amely a könnyű gyűjtés érdekében kiesik.

A kínai gyártók kiválóan tudnak fűteni és hűteni, különösen az árhoz képest, vákuum - nem annyira.

Tudassa velem haver, szívesen segítek!

Last edited:

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Hé, ember!

köszönöm szépen a visszajelzést.

Ez azt jelenti, hogy jelenleg Közép-Európában lakom, és nincs üzleti hátterem semmilyen iparágban, amely helfpul lehet, hogy nagy összegű tételes reaktorokat rendeljen Kínából. Továbbá, ez egy feladat néhány hét/hónap múlva, de szeretnék mindent készen állni és a helyére tenni, amikor eljön az ideje.

A cél csak az amfetamin freebase gyártása lesz.

Nyitott vagy egy privát beszélgetésre?

Több kínai céget ellenőriztem, és mindig azokat választom (a minőségi megjelenés és az árképzés mellett), amelyek a folyamat során végig nagyszerű ügyfélszolgálatot nyújtanak.

Még nem adtam le rendelést, így a beszélgetés megkezdésének ideje azonban nagyon helyes lenne.

PS - Nem tudtam hozzáférni a fiókomhoz kb. 2 hétig, így holnaptól teljesen vissza fogok térni.

Cincerly,

Koko