Defendant found to be a scammer Lilycao Scammer, kerülje el őt

Status
Not open for further replies.

Dragonrevolt

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Vettem 1szer neki minden k volt, most átvert 2800 usd-tól.
légy óvatos, én fizettem a rendelésért, és egy nappal azután, hogy elküldtem, azt mondta, hogy nem kapta meg a fizetést, és hogy adjam meg neki a tranzakciók azonosítóját, megadtam neki a tranzakciókat, majd azt mondja, hogy nem kapták meg a pénzt, és hogy beszéljek a bitcoin ügyfélszolgálattal.
Hallottál már ilyen bitcoin ügyfélszolgálatról - 😂😂😂😂?
Ellenőriztem a tranzakciót és a bitcoin megjelenik a címen, amit nekem adtak, kérem tiltsa ki @Lilycao ezt a fórumról

Dragonrevolt

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
NgFmwe6zPU

Attachments

• BfTIdWMmVU.jpeg
    BfTIdWMmVU.jpeg
    197.9 KB · Views: 140
  • iOAjn7UzM0.jpeg
    iOAjn7UzM0.jpeg
    201.2 KB · Views: 131

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,936
Deals
666

Dragonrevolt

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
úgy tűnik, hogy végül sikerült megszereznie a pénzt, és elküldi nekem a csomagot.

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
88
Más problémáim is vannak ezzel az eladóval.

Ennek ellenére, hogy teljesen őszinte legyek, mindig megkaptam a csomagokat.

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,936
Deals
666
Ennek a cégnek minden eladóját eltávolítottuk a fórumunkról az általuk értékesített áruk minőségével kapcsolatos számos panasz miatt. És azért is, mert nem hajlandóak megoldani a vevőkkel kapcsolatos problémákat. Néhány problémás helyzetet több hónapja megoldanak, és még mindig nem oldották meg.

Dragonrevolt

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
most már nem válaszol többé

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
439
u srácok kellene eltávolítani a termékeit, ik ő van egy átverés címke, így nem mintha bárki fog 2 vásárolni őket, de mégis... veszi felesleges helyet a vitrinben

LilycaoScam

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Deals
9
Úgy tűnik, még mindig mondanom kell valamit. Egyszer már együttműködtem ezzel a személlyel, ami nagyon gördülékenyen ment. Elfogadtuk a letétbe helyezést, mert teljes mértékben bízom a termékeimben és a szolgáltatásaimban. Sok beszállító nem fogadta el a letéti letétet, de másodszor Mivel már együttműködtünk egymással, a bitcoin egy részét privátban végezzük, hogy elkerüljük a túl nagy áresést. mert amikor először megkaptuk a letéti fizetését, 100 dollárral kevesebb volt, és pénzt vesztettünk, és nem fizetett semmilyen különbséget, akkor nem panaszkodtam, mert kedvesek vagyunk a szállítónak.
Ezúttal eltartott egy ideig, hogy megkapja a fizetését, hogy elérje a Bitcoin számlánkat. Ez normális. A Bitcoin időbe telik és a számla időnként instabil. Mivel azonban korábban néhány más rossz beszállítóval dolgozott együtt és kellemetlen tapasztalata volt,mindenkit előre csalóként kezel. Ez csak egy kis fizetési probléma volt. Megkértem, hogy segítsen kapcsolatba lépni a Bitcoin ügyfélszolgálattal, mert a számlánk nem kapta meg a pénzét , mert korábban is volt ilyen problémánk és a fizetést az ügyfélszolgálat megoldotta.
De nincs türelme vagy nem adott időt nekünk és nem bízik senkiben. Azt hiszi, hogy hazudok. mint látható, hogy ez az ember nagyon érzelmileg instabil. Folyamatosan szidalmaz és fenyegetőzik, ami miatt stresszesnek és kellemetlennek érzem magam, de ennek ellenére nyugodt voltam és nem panaszkodtam. Ugyanakkor aktívan foglalkoztam a problémával helyette. Mielőtt a probléma megoldódott volna, rossz megjegyzéseket írt nekem a bb fórumon ,Ez rossz hatással volt rám.
Már visszafizettem neki a pénzt és nem akarok ezzel a személlyel többé együttműködni. Ez egy bohózat és egy rossz tapasztalat. Kérem kerülje el ezt a vásárlót. csak egy szó,sok jó és rossz szállító van,valamint vásárlók.mindenkit tisztességesen kell kezelni és tisztelni, csak szeretném megmutatni az igazi arcát ennek a kérdésnek és a ppl. Nem akarok többet mondani a többiről. Ez most már értelmetlen. Megtette, amit akart.

Attachments

• tTV0i2fNOR.png
    tTV0i2fNOR.png
    467.1 KB · Views: 142
  • 2r6s3HeVWF.png
    2r6s3HeVWF.png
    409.2 KB · Views: 147
  • twkYVPHc4E.png
    twkYVPHc4E.png
    423.2 KB · Views: 122
  • punCPHG4KX.png
    punCPHG4KX.png
    250 KB · Views: 152
  • lfmvgwVJTE.png
    lfmvgwVJTE.png
    434.9 KB · Views: 135
  • i3dZaAWsNT.png
    i3dZaAWsNT.png
    313.9 KB · Views: 133

Dragonrevolt

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
@Lilycao,
próbáljunk meg őszinték lenni
Elküldtem neked a pénzt, és egy nappal később azt mondod, hogy nem kaptál pénzt, megadom az azonosítót.
tranzakciós azonosítót, majd közlöd velem, hogy valójában nem kaptad meg a pénzt.
Mit kellene gondolnom? hogy nem kaptad meg a pénzt, vagy hogy valami problémád van?
a számlájával?
Azt is mondja, hogy forduljak az ügyfélszolgálathoz, akkor elmagyaráztam, hogy a pénz a pénztárcájában van, milyen kapcsolata lenne a cégnek, ahonnan küldtem a pénzt, végül felvettem velük a kapcsolatot, és pontosan azt mondták, amit én is mondtam, hogy a pénz a címzettnél van, és nekik semmi közük hozzá.
Azt is hazudtad, hogy visszaküldted a pénzt, posztold a tranzakció azonosítóját, hogy mindenki láthassa😂😂
nagyon érzékeny vagy ahhoz képest, hogy valaki 2500 usd-val csalt ki coneva-t, ha adsz nekem 2500 usd-ot, akkor beszélhetsz velem, ahogy akarsz, nem bánom....
@HEISENBERG Nem kaptam pénzt, csak egy blokkot.

Dragonrevolt

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
@HEISENBERG ki tudnád tiltani lilycao-t erről a fórumról?
Nem értem, hogyan hazudhat így. Azt mondta, hogy visszatérítést adott nekem.

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,936
Deals
666
Már most csalónak bélyegzik.

Status
Not open for further replies.
  • If you charge someone with scam, you must provide proofs!
    Unsubstantiated accusations will not pass moderation! Inconclusive evidences also will not be accepted.