Évek óta nem vagyok a játékban... egy ideig egy műveletet vezettem, amelyet 250 g-os tételeket készítettem Al/Hg módszerrel. Az mdp2p-t a sass gyökérkéreg borotválásából egészen addig készítettem, amíg fel nem fedeztem a PMK glicidátot. BIG game changer lol. Mindenesetre ive találtam myseld egyre vissza a cselekvés újra, és találtam egy PMK szállítót. Rendeltem 2kg olajat tőlük ( egy évig ültek a fagyasztóban, miközben kiépítették a labort) desztilláltam őket, és nagyon sárga voltak. mindenesetre előre mentem, megcsináltam az al / HGH reakciót, és alacsony és íme, nem kaptam egyetlen dolgot sem, nem egy grammot.. és ne feledje, hogy évekig futottam ezt a reakciót, tudom, mint a tenyerem hátulját.. így azt mondtam, hogy bassza meg, a szarok rosszul mentek. Kidobtam és vettem egy kis pmk glicidátot. Ami elvezet a kérdésemhez. amikor a pmk olajat desztilláltam, mindig vízfehér, gyönyörű mdp2p-t kaptam, ami soha nem fagyott meg a mélyhűtőben.. nagyon sűrű lett, mint a szirup, de soha nem fagyott meg. Most fejeztem be a lepárlást kb 1,2l tegnap este és beraktam a fagyasztóba és az egész gyönyörű szuper fehér tiszta kristállyá fagyott. Ez normális? nem emlékszem, hogy az mdp2p-m lefagyott volna.
Szintén csak kapok itt ez egy gyönyörű hely, hiányzik a kaptár. keres egy reakciót használ metilamin hcl és nem kell gáz, és egy nabh4 útvonal, így én lehet skála a minimális csinál 1 kg egyszerre. én nem akarok szórakozni a kis 250 reakciók többé, és utálom vágni, hogy sok fólia. valaki van egy jó szál? láttam valaki közzétett labtops régi nabh4 útvonal, de ő gázok.. akarok csak feloldani azt metanolban.. van egy másik módszer, hogy?
Köszönöm Family Looking Forward To This New Site És Picking Brains Of People More Experienced Than Me.
Szintén csak kapok itt ez egy gyönyörű hely, hiányzik a kaptár. keres egy reakciót használ metilamin hcl és nem kell gáz, és egy nabh4 útvonal, így én lehet skála a minimális csinál 1 kg egyszerre. én nem akarok szórakozni a kis 250 reakciók többé, és utálom vágni, hogy sok fólia. valaki van egy jó szál? láttam valaki közzétett labtops régi nabh4 útvonal, de ő gázok.. akarok csak feloldani azt metanolban.. van egy másik módszer, hogy?
Köszönöm Family Looking Forward To This New Site És Picking Brains Of People More Experienced Than Me.