Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Theodormrl

Don't buy from me
Resident
Reaction score
11
Sziasztok mindenkinek
Van itt valaki, akinek van tapasztalata a Nemesis Marketplace-el? Különösen az uniós szállítókkal kapcsolatban?

Köszönöm Theo:)

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
103
Egy csomó mindent rendeltem onnan.
Az elmúlt három hétben 5 megrendelést adtam le azon a piacon, csak egy nem érkezett meg, csak kettő volt "országon belüli", és ezek közül az egyik volt az, amelyik nem érkezett meg.
A piac támogatása és a sipute folyamat elég tisztességes, még nem vesztettem pénzt.
Eddig a nagy eladók ott ugyanazok az eladók, akiket a Black Pyramid, Tor Market és másokon is találsz.
A sebességük nem fantasztikus, de a fórumaik elég tisztességesek, és szépen kiállítják a rosszul teljesítő eladókat (valamint egy olyan hely, ahol az eladók magyarázatot adhatnak a rossz szállításra stb.). Jelenleg ez a kedvenc piacom.

shr00mz

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
heyy it shroomz nemesis piac az egyik kedvencem nemrég rendeltem néhány mdma egy kanadai kereskedő nevű ízlés stop ők eladni koksz met és mdma és a hajó világszerte, hogy minden ive rendelt eddig bár

Mario2121

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇷
Reaction score
1
Elnézést a késedelemért, de tudom, hogy csak most láttam az üzenetet. Én már búcsúzom több szállítótól nemesis, és egyáltalán nincs probléma. Megrendelheted a "tom and Jerry ", "breaking bad ", "popay"...Több mint 20 alkalommal rendeltem tőlük és csak egyszer kaptam reshipinget egy elveszett levél miatt.