Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Pszeudoefedrin kivonása

ralralro

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Sziasztok srácok, van néhány tablettám

összetevők : Pszeudoefedrin-hidroklorid 60mg, Triprolidin-hidroklorid-hidrát 2,5mg.

Csak a pszeudoefedrint szeretném kivonni, tudja valaki, hogyan?

ASheSChem

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
174
Pszeudoefedrin kivonása gyógyszeripari (Sudafed) tablettákból.

A pszeudoefedrint a Sudafed tablettákból etanol, etanol/metanol (90:10% vol/vol) és metilált szesz segítségével extraháltuk. Az oldószereket a vonatkozó titkos irodalom alapján választottuk ki. Minden egyes extrakcióhoz egy Sudafed tablettát mozsárral és mozsártörővel összetörtünk, és egy főzőpohárba helyeztünk. A vas-oxid bevonatot többszöri acetonnal történő mosással (összesen 10 ml) távolítottuk el, amíg a vörös szín el nem tűnt. Az acetont szűréssel eltávolítottuk, és a maradékot hagytuk megszáradni. Az extraháló oldószert (15 ml) hozzáadtuk a főzőpohárhoz, amelyet alumíniumfóliával fedtünk le, majd a mintát 15 percig mechanikus keveréssel rázogattuk. A mintát szobahőmérsékleten egy órán át hagytuk ülepedni, majd gravitációs szűréssel megszűrtük. Az oldószert elpárologtattuk, és az így kapott szilárd anyagot összegyűjtöttük.

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/methamphetamine-from-ephedrine-tablets.302/

ralralro

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
1. Törő tabletták
2. Mossuk ki acetonnal
3. Tegyünk 90% etanolt/10% metanolt?

Jól értettem?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,370
Deals
1
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/ephedrine-extraction-from-pills-methods.2443/#post-8095

obwiju

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
6
Üdvözlöm! Elmondom, hogyan csinálom, már több éve csinálom. Gyorsan elmondom. Eladó tabletták Spanyolországban stopcold vagy respidina. Készítsen finom port. Készítsd el a NaOH-t vízzel (kell a minimális vízmennyiség, én általában addig öntöm, amíg telítődik, majd addig adok hozzá vizet, miközben megújítom, amíg nem marad egy kis szóda a telefonban) egy száraz üvegben (gyöngyöztetve is lehet naoh-t önteni, lezárni az üveget és rázni, így megbizonyosodsz róla, hogy nem maradt víz). Azt a naoh-t kidobjuk és hozzáadjuk a tablettákat és apránként a szódát, amit elkészítettünk, kevergetjük és addig adagoljuk, amíg egy paszta nem lesz (sárga színű, ne barna), majd addig keverjük, amíg minden jól el nem keveredik. Hozzáadjuk a toluol és kevergetjük. HCL-lel extrahálom, CSAK HCL-t NEM TETTEM hozzá VÍZET. 3szor mérjük a pH-t. Így szokott 90% pszeudo lenni, igaz az utóbbi 9 hónapban csak 70%-ot kapott és nem igazán tudom miért. Többféle extrakciót kipróbáltam és kétségtelenül ez a legjobb. Remélem, hogy valami hasznosat nyújtottam.