- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 18
Hello, Im egy stimuláns felhasználó talán mondhatom, és függő is. Kokain és amfetamint használok attól függően, hogy mire van szükségem, akár éjszakai műszakra, akár klubbozásra. A mentális és fizikai egészségemet komolyan veszem, 2 hetes szünetet tartok 1 hétig tartó használat után, stb. És érdekel, hogy többet tudjak a fogak és az íny egészségéről. A legtöbb drog, mint tudjuk, kiszárítja a szánkat, és ez az egyik legfontosabb dolog, amit szem előtt kell tartani, hogy több vizet igyunk és kevesebb üdítőt és így tovább. Ahogy tudom a biológia tanulmányozásából, hogy a sativa nagyon fontos bcs megöli a baktériumokat, tisztít stb. Én ügyelek arra, hogy sok vizet igyak és rágok cukormentes rágógumit, hogy "nedves" maradjon a szám. De én még mindig egy kicsit féltem bcs használat után, miközben Im magasan érzem a nyelvemmel, hogy néhány fogam mozog egy kicsit (ez csak akkor, amikor a hatások alatt vagyok). Szeretném tudni, hogy van-e még más dolog, amit Im hiányzik, és lehet, hogy tudom, mi. Ha tudod, meg tudod mondani, hogy milyen vitaminokat kellene szednem a fogak és az ínyem gyógyulásához? Gondolkodom azon, hogy veszek fluorid kapszulát, ez jó ötlet? És fogat mosni legalább napi 2-3 alkalommal, attól függ, hogy maradt-e szabadidőm, ennyi rossz vagy jó? És ik a legjobb, hogy konzultáljon a fogorvosommal, de Im megtartja a használatom privát, mivel a múltkor túl sokat hittem, hogy 24 órát maradtam egy kis szobában, és szerencsém volt, hogy sok ppl a bírósági rendszerben, még a bíróság főnöke is, hogy ne kapja meg az 5 éves büntetést. Thx előre!