WHATSAPP | ANDROID !!!RIASZTÁS!!!

Üdvözlöm az egész BB közösséget. Szeretném elmondani, hogy mit találtam nemrég. A román rendőrség nagyszámú kábítószer-kereskedőt fogott el. Néhányan közülük jó barátaim voltak. Ez egy elég hosszú ügy volt, sok emberrel.
Végül az ötlet az, hogy mindenki Android telefonokat + Whatsappot használt. Most, mint minden traffipax, megpróbálja magát a lehető legjobban megvédeni. A csoport tagjai úgy gondolták, hogy ha egy sms megírása után törlik a képet és a beszélgetést, akkor biztonságban vannak... De sajnos nem voltak biztonságban. A legtöbben megadták a jelszót a telefonjukról, abban a hitben, hogy nincs mit találni a telefonjukban, másoknak egy 4/8 karakterből álló pin számot adtak meg. Végül tegnap az egyik ember megmutatta nekem a 400 oldalas vádiratot, amit nagyon figyelmesen elolvastam. Ott sok mindent láthattam. De amit a legjobban láttam, azok a Whatsappon folytatott beszélgetéseik, képeik és videóik voltak. Most őszintén azt hittem, hogy a whatsapp végig titkosítva van. És valóban, végponttól végpontig titkosítva van, ami azt jelenti, hogy a beszélgetést menet közben nem lehet lehallgatni. A probléma az ANDROID, az Android telefon létrehoz egy mappát a DATA belső memóriában. Ebben a könyvtárban egy alkalmazás telepítésekor könyvtárak jönnek létre. Tehát a rendőrség abszolút mindent láthat. Észrevettem, hogy a SIGNAL nem rendelkezik létrehozott könyvtárral. Az egyik, ami jó.
Nem akarom azt mondani, hogy az Android rossz telefon vagy a whatsapp. Ezzel a hozzászólással csak azt akarom mondani, hogy nem annyira számít, hogy milyen alkalmazással kommunikálsz... A legfontosabb, hogy legyen ALFANUMERIKUS jelszavad, ami legalább 10 karakterből áll. Tudom, hogy idegesítő minden alkalommal beírni a jelszót, de BETTER SAFE THAN SORRY.
Dolgok, amiket megtehetsz az extra fokú védelem érdekében!!!
Ha iPhone xs felfelé van, aktiváld a Lock Down módot. Ez letiltja az USB-t.
A FIND MY PHONE-t is aktiválhatod ISO/Androidon, és a jelszót odaadhatod valakinek, akiben megbízol. Abban az esetben, ha rajtakapnak, hogy gyári visszaállítást végez az ICLOUD-on vagy a GOOGLE-n.

Vigyázzon a hátára, védje meg a családját, támogassa a BreakingBad-et!

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
2,005
Deals
666
Az egész értelmetlen. Csapatunk több mint 10 éve van jelen a gyógyszeriparban, és a legrégebbi tagok közül néhányan már majdnem 20 éve vannak a szakmában. A jelenlegi realitásokban a népszerű hírvivők használata a szívből jövő vallomáshoz hasonlítható. Egy izraeli cég az összes fejlett országot ellátja az UFED nevű berendezéssel. Ez a berendezés lehetővé teszi, hogy a LE mindent megkapjon az iPhone-okból, a macbookokból és más operációs rendszerekből.
Az egyetlen lehetőség az OS használata USB-n (Whonix / Tails). Nem hagy nyomot a saját eszközén. Használj jabber+otr-t a kommunikációhoz. És persze nem használhatod a postai szolgáltatásokat, csak a holtpontokat. Az online drogkereskedők 10-ből 9 letartóztatása annak köszönhető, hogy a küldeményeik alapján azonosítják őket.

Ha valaki azt mondja neked, hogy nyugodtan árulhatsz kábítószert online az iPhone/Androidod és a Whatsapp segítségével, köpj az arcába.

Tényleg meglep, amit a kanapé névtelen szakértői írnak. A legtöbbek számára a JS jelenléte egy oldalon az a kiváltó ok, ami eltántorítja az embert a darknet valamelyik oldalának használatától. De a saját címed elhagyása drogvásárláskor egy oldalon olyan, mintha azt mondanád, hogy "Helló".
Azok az idők, amikor a JS veszélyes volt, már régen elmúltak, kivéve persze, ha a fejlesztők a Google JS-t használják a projektjeikben.

hermano

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
55
Pénztár cellebrite ufed touch 2.
Az izraeli cég 0day exploitokat használ, nincs mód a telefon védelmére...

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
315
Köszönjük, hogy megosztotta ezt. Jó bemenet HEISENBERG

prisondude

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Nem aggódnék, hogy elkapják, ha a legrosszabb esetben megtörténik, de igen, a Signal jobb vagy egy iphone

pap.pine

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Mindenesetre valami olyasmit kell használnia, mint az SD Maid, hogy rendben tartsa a rendszert. Magam számára napi rendszerességgel ütemeztem a tiszta futtatást.

SD Maid megtalálható innen:

FERr1kxWuB

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
315
Az egyetlen dolog, amit nem szeretek ebben az alkalmazásban, hogy legfeljebb a telefonomat tisztítja. Nem szeretem, ha bármit titkosítatlanul elküldenek egy szerverre, és nem az én ellenőrzésem alatt áll. Talán megtisztíthatom a telefonomat, de semmi mást.

prisondude

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
miért ne használhatná a munkamenet alkalmazást.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
315
Használom a munkamenetet. Azt hiszem, paranoiás vagyok az üzenetküldő alkalmazásokkal kapcsolatban. A munkamenet meglehetősen biztonságos.