Ya Ba tabletták

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Bármilyen információ a szintézissel kapcsolatban nagyszerű lenne. Azt hiszem, ez hasonló a metamfetaminhoz. Ez egy stimuláns drog, az biztos. Valaki?

craris100

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
36
Yaba yaba a neve Meth Pills in Tailand, amikor ott voltam néhány évvel ezelőtt.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
415
a psychonautwiki szerint a yaba a met másik neve ^^;

a wikipédia szerint azonban a met és a koffein keveréke, ráadásul tabletta formájában is kapható. akárhogy is van, nem egy új drog ^__^

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Valójában már nagyon várom a szintézis folyamatát. Én magam is tapasztaltam, hogy a tabletta használata előtt hosszú idővel ezelőtt. Szóval nem vártam, hogy bárki is új gyógyszerként kezelje.

View previous replies…

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Lol. Van tapasztalata a szintetizálásban? Kérjük, tegye közzé a teljes folyamatot részletesen. Nagyon nagyra értékelném. És FYI, a tabletták sokkal olcsóbbak, mint a meth ára itt. Az íze nagyon különböző, és a minőség 2-3-szor erősebb, mint a met saját tapasztalatom szerint. Általában metamfetaminnal keverik, mint legutóbb, amit én is csináltam. Szóval remélem, hogy tudsz valamit gondolkodni ezen.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
415
I dont have personal experience but ive done some research. there are different ways to synthesize it, theres more than one way to skin a cat ^^;

tudasd velem, hogy melyiket szeretnéd csinálni, és megpróbálhatok segíteni neked (szintézis összehasonlítások).

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
A rend. Azt hiszem, jobb, ha valaki kémiai háttérrel rendelkezik, aki tanácsot ad ebben a kérdésben, ha nincs tapasztalata ezzel kapcsolatban. Azt hiszem, ez nem nagyon hasonló, mint a met vagy az amp szintetizálása, mivel nagyon nagy árkülönbség van a yaba tabletták és a met/amp között. És ez tükröződik a használt elem/reagens. Ne értsd félre magad. De köszönöm.

• Like
Reactions: vis

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
.

Last edited:
  • Like