Ar kas nors iš čia esančių bandė gaminti 2,5-dimetoksibenzaldehidą naudodamas benzaldehidą ir piridiną?

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
60
Gana daug visko pavadinime, bet jei turite, ar galite man pasakyti, kaip lengva tai padaryti?
Turiu krūvą benzaldehido, o aš nelabai mėgstu amfetaminus, daug mieliau jį paverčiau į 2,5-dmobž (taip, tai mano minėto cheminio junginio trumpinys lol) ir rizikuočiau gauti perpus mažesnį galutinio produkto kiekį, nes jis man dvigubai naudingesnis!
Be to, benzaldehidą labai lengva gauti, taigi, jei tai gana lengvai gaunamas sintezatorius, manau, kad kažką pasieksiu ir galėsiu pradėti laikytis kai kurių 2c receptų.
kokių nors minčių ar problemų, su kuriomis galiu susidurti? Man jo nereikia kilogramo...
Net 250 g man atrodo per daug, bet nesvarbu, nesu pardavėjas.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
60
Atsiprašau, turėjau omenyje 3,4-trimetoksibenzaldehidą

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
60
Bent jau galėčiau nedideliais kiekiais pasigaminti meskalino....

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
348
Jei turite užduoti šį klausimą, vadinasi, to nepadarysite. Jums neaišku, kodėl, bet galiausiai nusipirksite arba gausite kai kuriuos. Galbūt kreipkitės į vaniliną turėdami omenyje 3,4,5-(MeO)3-BA, o ne 2,5-(MeO)2... bandyta iš p-anizaldehido, o darbas sunkus.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
60
Taip, aš išmokau. Supratau, kad praėjus kokioms 5 minutėms po to, kai tai parašiau, turėjau omenyje kažką panašaus į 3,4-hidroksi ph ar kažką panašaus, supainiojau meskalino pirmtaką, 2c pagrindinį pirmtaką ir 3,4hidroksifenrtilaminą. Visiškai skirtingi
...atsiprašau už tai. Nuo to laiko Iv turėjo pamoką apie fenetilaminus ir apie tai, kaip iš esmės skaitote chemines medžiagas atvirkščiai, todėl 3 ir 4 pozicijos yra visiškai neteisingos, jau nekalbant apie hidroksi vietoj dimetoksi ar trimetoksi. Atsiprašome už tai!

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
60
Wow it’s really interesting to have all my super old nonsense posts dragged up again since the annoying re-design of the forums!
Makes me look stupid - which I probably am but at this stage I was / am learning!
I quickly found buying precursors to be of great value 😉

mycelium

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
96
I am studying myself, I thought the 2,5 dimeobenz was for making 2cb and the 345trimeobenz was for mescaline and tma.

I think someone posted that the anise oil to 2,5dimethoxybenzaldehyde wouldn't work, which sucks, because fennel grows wild along I5 and hwy 101 for hundreds of miles, from southern cal to Washington, and can be extracted like BHO with butane

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
60
Yeah you are right - hence my sarcastic comment above at how little I knew back then…

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
60
As I said, I quickly worked out just buying them to be a hell of a lot easier!
Now alkylation of 2,5-DMOBA, at the 4 position is something I am interested in now…