Kokaino kristalizacija

New Student

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Sveiki,

Esu naujokas, ar kas nors gali mane pamokyti, kaip kristalizuoti cociane?

Turiu tikrai gero kokso, bet jis neblizga ir neturi žuvų žvynelių.

Man buvo pasakyta, kad reikia ją kristalizuoti, kad ji būtų blizgi, ar kas nors pls gali man parodyti, kaip?

Ačiū NS

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
32
Jei turėtumėte tikrai gero kokso, šio klausimo nekeltumėte.

Leiskite Lokiui jus apšviesti: grynas kokainas sulimpa ir tampa blizgus, sudarydamas gražius uolienų pavidalo darinius, nes yra higroskopiškas. Jei jūsų kokainas yra miltelių pavidalo ir neturi blizgesio, greičiausiai jame yra pjaustymo medžiagos.

Grynas kokainas GALI atrodyti kaip milteliai jį susmulkinus ir atlikus plovimus lediniu 100% acetonu arba etilo acetatu (jei kuris nors iš šių tirpiklių nėra -20 arba -30C ir visiškai sausas, juose ištirpinsite savo kokainą, todėl atlikę plovimus dėl saugumo įsitikinkite, kad išgarinote naudotą tirpiklį, kad įsitikintumėte, jog to nepadarėte). Viskas, ką reikia padaryti po plovimo, tai palaukti, kol tirpiklis išgaruos, ir supilti jį į buteliuką arba mėgintuvėlį, kuriame jis bus šiek tiek suspaustas (norite, kad kokainas sėdėtų ant kokaino nedideliame plote; jei jį paskleisite po lėkštę, jis neaugs kojomis ir nejudės). Jei atmosfera pakankamai drėgna, vien kartą per dieną atidarius buteliuką turėtų užtekti drėgmės, kad koksas suliptų ir susidarytų tai, ką vadinate "kristalais", jei atmosfera sausa, įlašinkite VIENĄ lašą dh2o (jei įlašinsite daugiau, jis virs pasta, grynas koksas labai gerai tirpsta vandenyje) - taip pat galite pabandyti atidarytą buteliuką įdėti į sandarų indą su medvilnės gabalėliu, ant kurio užlašinsite šiek tiek distiliuoto vandens, koksas turėtų jį sugerti ir sulipti.

Jei būtumėte pateikę nuotrauką, būtų lengviau jums padėti.

Ir taip, suprantu, kad tai sena tema, tačiau gerų patarimų dėl kokso yra labai mažai, gal kam nors tai pravers ateityje.