Jūsų nuomone, geriausias būdas's siųsti kilogramus.

mr_pabloemilio

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Ei, vaikinai, man įdomu, ką jūs manote, kuris būdas yra geriausias ir saugus siųsti kilogramus narkotikų, pavyzdžiui, iš turkijos arba uk į pavyzdžiui, lenkiją? pakalbėkime šiek tiek

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Aš išskaidyčiau kilogramą į 2-4 dalis ir išsiųsčiau tas tris kartus užplombuotas, paslėptas kažkur.

Įdėti kilogramus ko? Amfetamino kilogramas užima kur kas mažiau vietos nei žolės kilogramas.

whey?

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
11
Tiesa, tiksliai žinoti, ką siunčiate, nebūtų blogai.

Darau prielaidą, kad siuntiniai turi būti siunčiami laišku, bet kadangi nežinau kilmės šalies, nežinau leistinų matmenų.

Tik viena iš idėjų būtų įsigyti padėklų apvyniojimo plėvelės ar bet kokios kitos pakavimo medžiagos ritinėlį, kurį sutrauktumėte ir įdėtumėte į pakuotės vidų, kad atrodytų, jog jis apsaugo daiktą, o paskui paslėptumėte daiktus plėvelės viduje.
Kad viskas atrodytų autentiška, siųsčiau originaliai supakuotą daiktą, kurio prekių vertė nedidelė.

Siųskite visą daiktą kaip pavyzdinę siuntą su suklastota sąskaita faktūra, kad prekių nereikėtų išmuitinti, ir nurodykite įmonę kaip siuntėją, o geriausia - ir gavėją.

Kaip jau sakė KokosDreams, padarykite iš to kelias siuntas.

Arba galite pabandyti per VPN sukurti lenkišką etiketę su lenkišku siuntimo adresu ir lenkišku gavėju, dėl to atrodytų, kad siuntinys buvo neteisingai nukreiptas, todėl jis praėjo muitinę.

Čia vėlgi būtina kuo labiau jį paslėpti.
Idealiu atveju tokį daiktą, kurį atidarius būtų galima vėl uždaryti.

PKjF5B4Czu

Dėl to jums reikėtų patiems atlikti tam tikrus tyrimus, nes šis metodas man žinomas tik iš nuogirdų, todėl negaliu pasakyti, ar jis tikrai taip veiks.
Pirmiausia galėtumėte atsisakyti bandomosios siuntos, jei dar turite pakankamai laiko.

Deja, siuntos iš ne ES šalių visada susijusios su tam tikra rizika

PeterKeta

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Sveiki!
Pirmiausia norėčiau pasakyti, kad šis forumas greitai pelnė mano simpatijas ir tapo mėgstamiausia vieta nagrinėti temas ir gauti įžvalgų. Turint tai omenyje:
Noriu pradėti diskusiją dėl pasaulinės laivybos temos. Prašau, praneškite man, jei norite pasidalyti kokiais nors intriguojančiais būdais, susijusiais su šia tema. Pirmiausia noriu sužinoti apie tablečių ir miltelių dideliais kiekiais gabenimą į tokias vietas kaip AUS/NZ ir kitas salų visuomenes.
Šiose vietose yra daug kokaino ir ekstazio, bet kaip jis patenka į šalį? Visada bus didelė rizika, kad siuntos bus sulaikytos, bet tai sakydamas norėčiau sužinoti patarimų ir gudrybių, kurios gali būti kažkokios nežinomos. Mylar ir metalas / jaukas ir t. t. yra geras žinių pagrindas, bet aš stengiuosi rasti ką nors, kas pakylėtų taktiką.
Aš perskaičiau temas šia tema, kurias gavome čia, forume, ir tai labai padėjo. Aš gavau keletą idėjų mano paties iš aswell ir turiu ankstesnę patirtį vidaus komandiravimo, bet aš noriu išplėsti savo žinias tarptautinėje logistikos srityje. (Tik dėl savo žinių ;-) )
Suprantu, kad žmonės, kurie tuo užsiima, nenori apie tai atvirai diskutuoti. Jei kas nors norėtų atsiųsti man messege šia tema, su dideliu malonumu to laukiu!

Edwganz

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Paslėpkite jį automobilyje be valstybinių numerių ar registracijos liudijimo. Tada išsikvieskite vilkiką, kad nutemptų automobilį tarpmiestiniu keliu, darant prielaidą, kad esate JAV. Jei būsite sučiuptas (o taip nebus), vairuotojas žinos tik tiek, kad jis buvo pasamdytas vilkti automobilį, o jūsų informacija (iš anksto sumokėti grynieji pinigai) nėra tikra, o paskirties tašką ketinote pakeisti paskutinę minutę, kai tik atvyks sunkvežimis.