Sveiki, es ceru, ka tas jums ir labi, es ieteiktu tā vietā, lai sāktu no paša sākuma, kāpēc ne no avota pusi soļu uz Ķīnu!!! id teiktu, meklējiet ķīmisko vielu ar nosaukumu 2-fenilcikloheksanons, ja varat, tad id ieteiktu iegādāties, jo jūs būsiet 2 soļus no nedck. Jūs varat to allwasy izgatavot, izmantojot grignards, bet atkal, lūdzu, vienkārši iegādājieties to lol. Vispirms 2-fenilcikloheksanons jāizšķīdina etil acetāta un dcm maisījumā 50/50 un jāsāk karsēt. Tad ielej 2 mol ekvivalentu CuBr2 suspensiju un dažas stundas karsē. Tagad noņem šķīdinātāju, izmantojot rotovapu vai atstājot to uz brīdi blakus ventilatoram, un reducē to līdz sausam pulverim, veic vienkāršu bromketona atkārtotu kristalizāciju, tomēr UZMANĪBU. TAS IR LAHRAMATORS!. Kad jaunie kristāli ir izauguši, ir pienācis laiks jautrajai daļai. Izšķīdiniet 100 g (0,348 mol) jūsu saimniecībā gatavotā bromketona 300 cm3 N-metilpiriodīna kā šķīdinātāja. Pievienojiet 132 ml (1,74 mol) 40 % ūdens metilamīna un atstājiet uz 24 stundām. Visbeidzot reakcijas maisījumā ielej vairākas porcijas toluola un samaisa. Savāc organiskās fāzes un sāli un iegūto galaproduktu. Vislabākais ir tas, ka šādi var iegūt tik daudz dažādu ketalogu, cik vien vēlaties, tomēr esiet droši un nedariet to, ja nezināt, ko darāt. NMP ir ļoti toksisks, alfa-bromketons izraisīs raudāšanu, ja uz rokām nonāks mazāk nekā miligrams un jūs tīriet seju, ticiet man no pieredzes, kad saku, ka tas sāp.