Sveiki visi, es esmu LSD entuziasts un drīzumā pats izmēģināšu LSD liekamo tabu, lai samazinātu izmaksas un palielinātu krājumus, vienlaikus piedāvājot kvalitatīvus un atšķirīgus izdrukas, kas, manuprāt, padara LSD vēl lieliskāku. Es zinu par tilpuma dozēšanu un visu pārējo, bet man interesē, kā es pareizi izkliedētu tabulas, jo internetā esmu redzējis dažādas lietas, viena no tām ir ar pilieniem, kas man šķiet neticami neefektīva, esmu arī redzējis, ka cilvēki izmanto augstas tīrības pakāpes etanolu vai degvīnu, bet vai tas neatstās garšu uz tabulas? vai ir kādi aizstājēji, jo mēs visi zinām, ka tabulām nedrīkst būt garšas. Es esmu gatavs mācīties un varu atļauties pamēģināt pats un ciest neveiksmi, bet es labprātāk uzdotu savu jautājumu un saņemtu konkrētu atbildi, no kā mācīties, varbūt kādu pareizu rokasgrāmatu. Vai kāds, kam ir atbilstošas zināšanas, var uzrakstīt rokasgrāmatu, kā pareizi dozēt 100 g uz, teiksim, 900 tabu lapas, kas ir 7,5x7,5x collas. Kādu materiālu man vajadzētu izmantot, vai man vajadzētu izmantot kaut ko tādu kā etanolu, vai es to varu aizstāt ar kādu tīru ūdeni? Vai etanols atstās alkohola garšu?