• Vítejte v české sekci fóra. Nezapomeňte, že zveřejňování kontaktů (jabber, telegram, signal a další) bude mít za následek trvalý ban! Pokud se rozhodnete něco koupit nebo prodat bez použití escrow a přijdete o peníze, nebudeme vám moci pomoci.

Cocaine Buy Kokaīns

aralxd

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Labdien,

Es mēģināšu savu veiksmi šeit, esmu pārcēlies uz otru valsts galu, tāpēc mans puisis, no kura regulāri ņēmu, ir pazudis.

Esmu gandrīz pasūtījis no tumšā tirgus caur ARES, bet es joprojām esmu diezgan noraizējies par pasta piegādi, tāpēc mēģināšu šeit.
Vai kādam ir kāds Morāvijā? Ja jā, mēs varam runāt privātā vēstulē, paldies.

Vai arī kādam ir pieredze ar pasūtīšanu caur tādiem tirgiem kā ARES, Nemesis, ja man ir jāiet pa šo ceļu?

Paldies

Lump

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
15
Sveiki, man ir diezgan liela pieredze ar pirkšanu tumšajā tīklā. Es to laiku pa laikam daru kopš 2012./2013. gada (kad silkroad vēl bija karsts.).
Panākumu līmenis ir aptuveni 90 %.
Pašlaik es varu ieteikt Bohemia market. Viņiem ir pienācīgas kompensāciju, ja preces nav ieradušies.
Bet galvenokārt jūs vēlaties izvēlēties labu tirgotāju, kuram ir pieredze ar piegādi. Nepievērsiet uzmanību tikai cenai....
Labākais ir valsts, bet tas ir diezgan problēma, lai saņemtu kādu mūsu valstī. Reizēm kāds parādās, bet parasti tas ir uz brīdi.

CONSTANTINE.

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
2
Kādi būtu ieguvumi? Dariet man zināmu ziņās, ja tas ir aktuāli. Kokaīns, ko varu piedāvāt, ir labākais, ko var saņemt Čehijā, kvalitāte, kas sasniedz ES. Iespēja organizēt DD Morāvijā.