- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 28
Es lasīju LSD sintēzi uz LSA, un mans angļu valodas līmenis ir vidējs, tāpēc es īsti nesapratu nevienu sintēzes soli.
"Reakcijas maisījumu dzēš ar koncentrētu amonija hidroksīdu (NH4OH) 100 ml 7,5 M. Slāņus atdala, ūdens fāzi ekstrahē ar 3x30 ml DCM. Organiskos slāņus apvieno un iztvaicē rotācijas iekārtā 35 °C temperatūrā augstā vakuumā.
LSD sintēze no LSA rokasgrāmatas
Iedziļinieties LSD sintēzes niansēs, izmantojot šo detalizēto rokasgrāmatu. Izpētiet ceļus, mehānismus, organiskās metodes un tādas ievērojamas personības kā Tims Skullijs LSD ražošanas vēsturē. Izprotiet sintēzi no ergotamīna līdz galaproduktam un daudz ko citu.
bbgate.com
"Reakcijas maisījumu dzēš ar koncentrētu amonija hidroksīdu (NH4OH) 100 ml 7,5 M. Slāņus atdala, ūdens fāzi ekstrahē ar 3x30 ml DCM. Organiskos slāņus apvieno un iztvaicē rotācijas iekārtā 35 °C temperatūrā augstā vakuumā.
Atlikumu izšķīdina nātrija bikarbonātā (aukstā piesātinātā aq šķīdumā) NaHCO3 40 ml un ekstrahē ar 3x20 ml EtOAc. Organiskos slāņus apvieno un mazgā ar dejonizētu H2O, sālījumu un žāvē virs MgSO4. Šķīdumu filtrē un iztvaicē rotācijas iekārtā 40 °C temperatūrā vakuumā līdz konstantai masai. Iegūst 3,13 g pirms hromatogrāfiskās attīrīšanas (pēc izvēles), tīrība 93 %."
Pēc iztvaicēšanas, kādu baloniņu man vajadzētu izmantot? A vai G?
Pēc iztvaicēšanas, kādu baloniņu man vajadzētu izmantot? A vai G?