Šis ir unikāls tas ir viss par ķermeni tad tur ir šokolādes brūns 4ho/aco dipt absolūti ātrākais prāta drāziens, bet tomēr tāds kā tukšs es pat nepieminēšu dipt tam vajadzētu smaržot kā manas bumbiņas un liek visiem izklausīties pēc vardes cilvēkiem tas noteikti ir jaunums, beidzot dabūju 4 hos un acos pienācīgas nekas īpašs jūs varat saņemt reālu traks pie lielām devām es pat neiešu uz det ail jebkuru versiju tur es personīgi domāju, ka tas ir absolūts sūdi, kas mūs noved pie Aco Dmt es gribu savu es nekad neesmu lietojis saprātīgu devu, bet tad atkal es nekad neesmu bijis vairāk satricināja visā manā dzīvē tas ir kā atvērt puzzle kastē no Hellraiser citāts vairs nav spēļu bērns laiks spēlēt sākas 15 minūtes tīra svētlaime tad ņem uz vietu, kur ellē būtu smiltis es pat nevaru izskaidrot bailes vienības visi kalmāri kā kaut kādu iemeslu dēļ skaisti kalmāri kā gaiss atveras kā cita dimensija un rezultāti viņiem pateikt man, ja es esmu vienīgais, kas jūtas tā kā par bet es esmu izgājis cauri vismaz 100 gramus manā mūžā un ne reizi tas bija ceļojums es gribēju daudzreiz tas bija ceļojums man vajadzēja, tas ir, ja es varēju palikt iekšā un būt ap cilvēkiem, kas neaizvedīs kādu uz slimnīcu un mēs runājam tikai 50mg ish devas šeit sūdi padara 2ce 100 mg JUST tu esi GARDEN VARIETY FRACTAL BLIND HISTERISKA LAUGHTER mēs izmantojām to kā kombināciju ar mxe tas ir tad, kad viņa kļuva dīvaini vienalga tas nav lielīties tas ir patiess faktiskais jautājums, vai kāds ir bijis jautri patiešām labs laiks par kādu no aizvietotajiem triptamīniem tur bija daži labi tur AMt izņemot 5meo ar savu draugu no manis konstatēja, ir ļoti dažādas devas es esmu gāju uz pietiekami daudz.