- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 102
Sveiki, draugi,
Esmu saņēmis pārējo aprīkojumu, kas nepieciešams, lai sāktu darboties manā laboratorijā. Tā ir uzstādīta mūsu pagrabā, es esmu norobežojis daļu un apvilcis to ar krāsotāju plēvi, tā ir primitīva, bet kalpos savam mērķim. Man ir:
Kā iesildīšanos es gribētu sintezēt savu sālsskābi, šķiet, ka tā ir laba vieta, kur sākt. Man ir nitrila cimdi un moderns jauns pilnas sejas respirators ar atbilstošiem kokogles filtriem.
Domāju, ka pēdējais nepieciešamais aprīkojums ir dūmu nosūcējs, lai nodrošinātu drošību. Esmu iegādājies lokšņu plātni, ko sagriezīšu un ieveidošu kastē, kas nokrāsota ar epoksīdsveķu krāsu. Man ir vajadzīgas PTFE caurules un daži ventilatori, lai izvadītu dūmus caur ārdurvju kāpnēm, un tas būtu pēdējais, kas, manuprāt, man ir vajadzīgs.
Es esmu atvērts visiem padomiem, bet mani īpaši interesē, ko par šo komplektu domā @HEISENBERG, @Frit Buchner, @G.Patton, @Madre un @WillD.
Es esmu izsalcis gatavot!!!
Esmu saņēmis pārējo aprīkojumu, kas nepieciešams, lai sāktu darboties manā laboratorijā. Tā ir uzstādīta mūsu pagrabā, es esmu norobežojis daļu un apvilcis to ar krāsotāju plēvi, tā ir primitīva, bet kalpos savam mērķim. Man ir:
- tukšs dzērienu ledusskapis, kurā pašlaik ir aptuveni 19°F temperatūra.
- 2024B-01 (ap 2001. gadu) Welch vakuumsūknis - vēl īsti nezinu, kā to izmantot...
- mērglāžu komplekts 5 gab. (50ml 100ml 250ml 400ml 600 ml)
- Vēl divi mērglāžu komplekti, 1k un 2k - tie abi sabojājās transportēšanas laikā, tāpēc joprojām tiek gaidīti, bet nav būtiski, lai sāktu darbu.
- 2 100-2000rpm laboratorijas maisītāji, 180 W sildīšanas jauda 716℉ Maisīšanas plīts, 55 collas
- 2000 ml biezu sienu konusveida dalāmā piltuve ar 29/32 savienojumiem un PTFE aizbīdni - 2 l
- 3 kaklu kolba ar apaļo dibenu, ar 19/22 centra un sānu standarta konusveida ārējo savienojumu (2000ML)
- 24/40 ķīmijas stikla trauki 32PCS ķīmijas laboratorijas stikla trauku komplekts 250 1000ml destilācijai separācijai attīrīšanai sintēzei - šajā komplektā ir Vigro, Allihn, Graham un Liebig kondensatori, kā arī vēl viena mazāka dalāmā piltuve un dažādas 2 un 3 kaklu kolbas.
- Laboratorijas vakuumfiltrācijas destilācijas aparāts, 2000 ml filtrēšanas kolba, 300 ml graduētā piltuve.
- Dievs svētī tiešsaistes azartspēles
Kā iesildīšanos es gribētu sintezēt savu sālsskābi, šķiet, ka tā ir laba vieta, kur sākt. Man ir nitrila cimdi un moderns jauns pilnas sejas respirators ar atbilstošiem kokogles filtriem.
Domāju, ka pēdējais nepieciešamais aprīkojums ir dūmu nosūcējs, lai nodrošinātu drošību. Esmu iegādājies lokšņu plātni, ko sagriezīšu un ieveidošu kastē, kas nokrāsota ar epoksīdsveķu krāsu. Man ir vajadzīgas PTFE caurules un daži ventilatori, lai izvadītu dūmus caur ārdurvju kāpnēm, un tas būtu pēdējais, kas, manuprāt, man ir vajadzīgs.
Es esmu atvērts visiem padomiem, bet mani īpaši interesē, ko par šo komplektu domā @HEISENBERG, @Frit Buchner, @G.Patton, @Madre un @WillD.
Es esmu izsalcis gatavot!!!