- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 30
Pirkšana no Ķīnas teorētiski izklausās pārsteidzoši, ja neskaita garākos piegādes termiņus. Tagad man ir daži jautājumi.
- Ko nozīmē noliktava Polijā vai citās valstīs?
Pieņemsim, ka es vēlos pasūtīt kontrolējamu vielu, piemēram, nātrija borohidrīdu vai pregabalīnu, uz adresi Polijā.
Kā tas notiek pēc maksājuma veikšanas? Vai jūs sūtāt produktu no Ķīnas uz minēto noliktavu, piemēram, Polijā, un pēc tam to atkal nosūtāt uz klienta adresi iekšzemē, vai arī produkts jau ir Polijā un tiek nosūtīts tieši klientam? - Kurš ir atbildīgs par muitu, kad sūtījums tiek ievests Eiropas Savienībā uz minēto noliktavu? Klients vai pārdevējs?
- Vai, saņemot produktu, to uzskata par piegādi no Ķīnas vai par piegādi no Polijas?
- Iekšzemes sūtījumi no Polijas uz Poliju nerada gandrīz nekādu risku, taču sūtījumi no Ķīnas uz Poliju rada risku. Vai pirkšana no Ķīnas pārdevēja nerada risku, jo prece tiek nosūtīta no vietējās noliktavas?
- Kas rūpējas par importa nodokļiem, ja tādi ir piemērojami?
- Kas īsti ir vietējā noliktava? Vai jums pieder privāta noliktava minētajā valstī vai jūs īrējat vietu publiskā noliktavā? Piemērs, piemēram, fotoattēls vai adrese, daudz ko paskaidrotu.
- Piemēram, whwingroup Jeissychem621. Vietējās Polijas piegādes reklāma. Vai tas nozīmē, ka es varu veikt pasūtījumu un saņemt iekšzemes sūtījumu no Polijas uz savu Polijas adresi bez jebkāda riska, ka sūtījums pazudīs vai tiks konfiscēts, un nekas, kas saistīts ar tā importu no Ķīnas uz Eiropu, man nav saistošs. Vai es pareizi saprotu?
Es uzdodu šos jautājumus, lai skaidrāk izprastu procesu, pirms mēģinu veikt pasūtījumu no Ķīnas piegādātāja. Es zinu, ka jūs, puiši, lurķējat katrā pavedienā, lai reklamētu sevi, tāpēc, lūdzu, dariet to pašu šeit un, cerams, izskaidrojiet visu man un citiem, kas domā par pasūtīšanu no Ķīnas.