- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 18
Sveiki, es esmu stimulējošo vielu lietotājs, varbūt var teikt, un arī narkomāns. Es lietoju kokaīnu un amfetamīnu atkarībā no tā, kam man tas nepieciešams, vai nu nakts maiņām, vai klubiem. Es nopietni rūpējos par savu garīgo un fizisko veselību. Pēc 1 nedēļas lietošanas es daru 2 nedēļu pārtraukumus utt. Mani interesē vairāk informācijas par zobu un smaganu veselību. Lielākā daļa narkotiku, kā zināms, sausina muti, un tā ir viena no svarīgākajām lietām, kas jāpatur prātā, dzert vairāk ūdens un mazāk limonādes utt. Kā es zinu no bioloģijas studijām, sativa ir ļoti svarīga, jo tā nogalina baktērijas, attīra utt. Es cenšos dzert daudz ūdens un košļāt košļājamās gumijas bez cukura, lai uzturētu muti "mitru". Bet es joprojām esmu nedaudz nobijies bcs pēc lietošanas, kamēr Im augsts es jūtu ar mēli, ka daži no maniem zobiem ir nedaudz kustas (tas ir tikai tad, kad es esmu zem ietekmes). Es gribu zināt, vai ir vēl kādas citas lietas, kas man pietrūkst, un es varbūt zinu, kas. Ja jūs zināt, vai varat man pateikt, kādus vitamīnus man vajadzētu lietot, lai zobi un smaganas būtu siltāki? Es domāju iegādāties fluorīda kapsulas, vai tā ir laba ideja? Un mazgāt zobus vismaz 2-3 reizes dienā, atkarībā no tā, vai man ir palicis brīvs laiks, vai tas ir slikti vai labi? Un ik tā vislabāk konsultēties ar savu zobārstu, bet Im saglabājot savu lietošanu privāti, jo iepriekšējā reizē ticot pārāk daudz ieguva mani uzturas 24 stundas nelielā telpā, un man bija laime, ka daudz ppl tiesas sistēmā pat tiesas priekšnieks, lai nesaņemtu 5 gadu sodu. Thx iepriekš!