Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Czy ktoś może potwierdzić, czy "straight to E" nadal działa dla red hot 30's?

eliile

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Czy ktoś może potwierdzić, czy "straight to E" nadal działa dla red hot 30's?

handle

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
101
Wyrażenie "straight to E" w kontekście "red hot 30's" prawdopodobnie odnosi się do metody syntezy MDMA (Ecstasy) przy użyciu określonego prekursora lub ścieżki reakcji. W kontekście syntezy nielegalnych narkotyków "E" zazwyczaj odnosi się do MDMA, a "red hot 30's" może odnosić się do określonych warunków reakcji lub temperatury.
Jeśli "red hot 30's" odnosi się do konkretnej temperatury lub warunków reakcji, również proszę o wyjaśnienie. Więcej kontekstu pozwoli mi udzielić dokładniejszej i bardziej pomocnej odpowiedzi.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,335
Deals
Straight to e to technika ekstrakcji oznaczająca prosto do efedryny, ale straight to b to "prosto do bazy" w naturze A / B, poszedłem prosto do basu. to alternatywa dla A / B exr Red 30 to małe okrągłe czerwone tabletki 30 mg pseudoefedryny.

handle

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
101
Dziękujemy za wyjaśnienie ✌️

eliile

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
W 2009 roku próbowałem ekstrakcji prosto do E z około 14 gramami całych tabletek. Miałem kilka 12-godzinnych 120 i kilka walphed 60. Rozdrobniłem całą partię i gdy rozpuszczalniki osiągnęły wymaganą temperaturę, pseudo natychmiast zamieniło się w odłamki i odfiltrowałem płyn. Wydajność 98%! A p-fed był freebase. Załadowałem trochę do fajki i zapaliłem. Niesamowita technika ekstrakcji. Chcę spróbować jeszcze raz, ale wolę nie wydawać 100$ na rozpuszczalniki, jeśli to nie zadziała.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,335
Deals
Nie siedziałem i nie zaglądałem do straight to e od około 10 lat, metoda, której używam jest drugą na liście technik opisanych w wątku "ekstrakcja efedryny do tabletek". Ostatnim i jedynym razem, gdy próbowałem małych czerwonych, miałem różowy narkotyk, który wyglądał jak fałszywe gówno. Nic, co udało mi się znaleźć, nie było w stanie go usunąć. Najlepszym rozwiązaniem jest zeskrobanie go lub namoczenie w alkoholu, aż cały barwnik zostanie wyeliminowany

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,335
Deals
Chciałem też zwrócić uwagę, że wydaje mi się, że mówisz o paleniu metamfetaminy, która w temperaturze pokojowej jest olejem, żrącym i nieprzyjemnym. Zawsze słyszałem, że strasznie pali gardło, jeśli próbuje się ją palić

eliile

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Nie, proszę pana, mówię o pseudo, które wyekstrahowałem używając straight to E. Było w formie wolnej bazy i można było je palić jak narkotyk. Po kilku zaciągnięciach brązowiało i smakowało jak gówno, ale też budziło.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
251
Czy dysponujesz opisem/szczegółami tej techniki? Chciałbym wymyślić i uzyskać EP/PSE do xtallize z roztworu - w wystarczająco wysokiej lub "właściwej" temperaturze?
Wydaje się, że byłoby to naprawdę czyste i zaoszczędziłoby dużo czasu, jeśli to możliwe. Prosto do bazy i gazu jest prawdopodobnie następną najlepszą rzeczą, ale może nie działać tak dobrze bez wcześniejszej ekstrakcji/mycia rozpuszczalnikiem.
Próbowałem po prostu wrzucić czerwone gorące do wstrząsania i pieczenia i nie uzyskałem dobrych wyników w porównaniu do tego, kiedy najpierw ekstrahowałem metanolem. Może i nie jest to dokładna przyczyna niepowodzenia, ale jestem pewien, że ma to wpływ na jakość produktu końcowego. Zalecałbym poświęcenie czasu i wysiłku, aby upewnić się, że wszystkie składniki są zoptymalizowane pod kątem reakcji.

eliile

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4

Odczynniki.

• Alkohol izopropylowy 91-99% (apteka)
  • Keton metylowo-etylowy MEK (sklep z farbami/sprzętem)
  • VM&P Naphtha - bez zamienników (sklep z farbami/sprzętem)
  • (Nie używaj Colemana, eteru naftowego, płynu do zapalniczek itp.)
  • Ksylen (sklep z farbami/sprzętem)

Środki wspomagające suszenie.

• Suszone w piekarniku sole Epsom lub soda oczyszczona (sklep z lekami / żywnością)
  • Sól (sklep spożywczy)

Streszczenie procedury

1. Przygotuj płyn ekstrakcyjny.
  2. Umieść całe tabletki w zlewce.
  3. Dodaj płyn ekstrakcyjny.
  4. Podgrzać do wrzenia, mieszając, aż tabletki się rozpuszczą.
  5. Przefiltrować na gorąco do kolby elemeyera.
  6. Powtórzyć dwa razy.
  7. Umieścić połączone ekstrakty w czystej zlewce.
  8. Dodać ksylen
  9. Podgrzać do 105°C, aby wygotować alkohol.
  10. Odfiltrować pseudo HCl.
  11. Przemyć pseudo HCl za pomocą MEK i pozostawić do wyschnięcia.

Procedura
1)
Dla każdego użytego pudełka tabletek: połączyć następujące rozpuszczalniki i materiały suszące w czystej zlewce w następującej kolejności:
70 mL alkoholu izopropylowego
70 ml benzyny VM&P
2 g soli
4 g suszonej soli Epsom lub suszonej sody oczyszczonej

2) Mieszać szklanym prętem przez kilka minut, a następnie odstawić na 10 minut. W zależności od tego, ile wody znajdowało się na początku w alkoholu izopropylowym, mieszanina utworzy 2 warstwy lub 1 warstwę z wilgotnymi ciałami stałymi na dnie.

Dlaczego nie użyć wstępnie wysuszonych rozpuszczalników? - Jest to całkowicie w porządku, jeśli je masz, ale zauważyłem, że dodanie izopropylu i nafty razem prawie zawsze uwalnia trochę wody, bez względu na to, jak suche były wcześniej, więc nie pomijałbym tego kroku.

3 ) Przefiltruj roztwór do kolby elemeyera, pozostawiając wszelkie ciała stałe lub dolną warstwę cieczy, a następnie przenieś roztwór do drugiej czystej zlewki.

4) Umieść całe tabletki w trzeciej czystej zlewce.

Dlaczego całe tabletki? Czy nie muszę ich najpierw zmielić? - Nie, staramy się ograniczyć straty do minimum, a mielenie nie jest konieczne, ponieważ mieszanina izopropylu i benzyny lakowej bardzo dobrze je rozpuści.

5) Wlej 1/3 mieszaniny rozpuszczalnika na tabletki.

6) Umieść zlewkę na płycie grzewczej i doprowadź do wrzenia na średnim ogniu. Użyj małego wentylatora, aby zapobiec gromadzeniu się oparów. Mieszaj od czasu do czasu szklanym prętem, aż tabletki rozpuszczą się w proszek. Gotować przez 1-2 minuty.

7) Umieść lejek z bibułą filtracyjną w kolbie elemeyera. Przefiltrować gorącą mieszaninę rozpuszczalników, pozostawiając jak najwięcej substancji stałych w zlewce.

8) Przenieś wszystkie substancje stałe do zlewki i powtórz kroki od 5 do 7 dwa razy, łącząc ekstrakcje w kolbie elemeyera.

9) Dla każdego użytego pudełka tabletek dodać do połączonych ekstrakcji:
- 50 ml ksylenu

10) Przenieść mieszaninę ekstrakcyjną z powrotem do pustej zlewki z rozpuszczalnikiem i umieścić zlewkę na płycie grzejnej. Doprowadzić do wrzenia za pomocą małego wentylatora, aby zapobiec gromadzeniu się oparów. Gotować, aż roztwór osiągnie temperaturę 105°C.

11) Używając czystego lejka i filtra, odfiltruj pseudo HCl, gdy roztwór jest gorący.

12) Przepłukać pseudo HCl dużą ilością MEK w lejku.

13) Wyjąć filtr i placek filtracyjny z lejka i pozostawić do całkowitego wyschnięcia. (nie czuć już zapachu MEK)

14) Zważyć i cieszyć się, wydajność powinna wynosić od 80% do 90% Wprowadzenie