- Reaction score
- 51
Hej, więc postanowiłem podzielić się jako mój pierwszy wkład na to forum, prostym i bardzo skutecznym sposobem na zbudowanie własnej prasy do haszyszu lub kokainy z materiałów, które można łatwo znaleźć w każdym sklepie z narzędziami i online.
Cała konstrukcja kosztowała mnie około 35 € za samą prasę i kolejne 50 € za formę, sugeruję zamówienie formy cnc na Amazon, ponieważ da ci to profesjonalny płaski i prosty produkt końcowy.
CZĘŚCI:
Forma: Istnieje kilka różnych sices "Pre Press mold for Rosin", które można znaleźć na Amazon. ~50€
Prasa:
Podnośnik z dźwignią 4 tony.
~15€
Gwint 2x 40 cm pręt M10 ~5€
6x mała, 1x duża blacha bazowa z nawierconymi otworami ~10€;
8 × nakrętki M10, 4x śruby M4 + nakrętki ~5€
Superglue do zabezpieczenia nakrętek ~1€
Dzięki tej metodzie łatwo jest ponownie nadać cegle koksowniczej pieczęć po jej wycięciu, a także dość łatwo wycisnąć z niej fałszywy Hash!
Mam nadzieję, że ta mała instrukcja budowy będzie pomocna. Zwłaszcza w połączeniu z najnowszym samouczkiem wideo na temat produkcji fałszywego haszyszu, który może być przydatny!
Greez!
Cała konstrukcja kosztowała mnie około 35 € za samą prasę i kolejne 50 € za formę, sugeruję zamówienie formy cnc na Amazon, ponieważ da ci to profesjonalny płaski i prosty produkt końcowy.
CZĘŚCI:
Forma: Istnieje kilka różnych sices "Pre Press mold for Rosin", które można znaleźć na Amazon. ~50€
Prasa:
Podnośnik z dźwignią 4 tony.
~15€
Gwint 2x 40 cm pręt M10 ~5€
6x mała, 1x duża blacha bazowa z nawierconymi otworami ~10€;
8 × nakrętki M10, 4x śruby M4 + nakrętki ~5€
Superglue do zabezpieczenia nakrętek ~1€
Dzięki tej metodzie łatwo jest ponownie nadać cegle koksowniczej pieczęć po jej wycięciu, a także dość łatwo wycisnąć z niej fałszywy Hash!
Mam nadzieję, że ta mała instrukcja budowy będzie pomocna. Zwłaszcza w połączeniu z najnowszym samouczkiem wideo na temat produkcji fałszywego haszyszu, który może być przydatny!
Greez!
Attachments
-
dUeLtkVzJg.jpg7 MB · Views: 814
-
NCsoRhlEZL.jpg6.2 MB · Views: 682
-
kWu4GqxnFz.jpg7.1 MB · Views: 652
-
4Ij5vM0nfa.jpg6.7 MB · Views: 674
-
puIRieWjvT.jpg6.1 MB · Views: 638