Tak, IV Cat ... jest ... miauczeniem kota ... że tak powiem. Powiedziałbym, że jest prawdopodobnie znacznie bardziej powszechny i popularny, niż mogłoby się wydawać. Zawsze nienawidziłem wąchania kota. Nienawidziłem zapachu i smaku, a rzeczy, które miałem, paliły się jak diabli. Większość ludzi, których znam, wolałaby IV w porównaniu z innymi drogami. Prawdopodobnie najbardziej intensywny przypływ/doświadczenie, jakie mogę sobie wyobrazić. Jest tam z kokainą IV, jeśli chodzi o intensywność, ale myślę, że o wiele bardziej, a ponadto trwa nieco dłużej, więc jeszcze lepiej... możesz się w to zadomowić i cieszyć się tym. Jest dobry na dwa strzały, zanim "magia" zniknie i jest po prostu stymulująca. Innymi słowy, tolerancja szybko wzrasta. Przez około 30 minut po strzale będziesz wyższy niż mofo, będziesz miał zniekształcenia widzenia przy wyższych dawkach (.25g i więcej) .3-.4 to naprawdę dobra dawka, więcej i naprawdę w tym wygrasz. Miej w pobliżu trochę zimnej wody do picia i chlapania na głowę (lubię to robić) - robi mi się tak gorąco, że woda zaczyna ze mnie parować, a z mojej głowy wydobywa się para.
W każdym razie, po około 30 minutach zaczniesz schodzić i prawdopodobnie będziesz chciał ponownie podać dawkę, jeśli możesz. Nadal będziesz na haju przez godzinę lub dwie po początkowym przypływie, ale to się zmniejsza, a sen można osiągnąć niedługo potem, miejmy nadzieję. Zejście nie jest TOO złe, nie tak złe jak koka IMO. Naprawdę pomaga mieć jakieś podwozie. Opiat, benzo, może nawet jakiś środek uspokajający - seroquel (kwetiapina) i zyprexa (olanzipina) czynią cuda, jeśli chodzi o zabijanie krachu i niepokoju i zapewniają wspaniałe wrażenia.
Zauważyłem w przeszłości, że jeśli zażyłem kokainę kilka dni przed użyciem kota, zwłaszcza dożylnie, doznania były znacznie zmniejszone. Niektórzy mogą nawet pomyśleć, że sprzedano im narkotyki lub po prostu nie było tak dobrze. Dożylnie zażyłem kokainę raz lub dwa razy, zanim uzyskałem PRAWDZIWE, pełne doświadczenie i była to duża różnica. Więc jeśli możesz, zrób sobie przerwę przed użyciem kota i przekaż tę radę każdemu, kto myśli o użyciu kota. To prawie jak doświadczenie MDMA. Chcesz mieć pewność, że twój mózg jest świeży, naładowany i gotowy na zalanie magią. W przeciwnym razie nie wykorzystasz w pełni swojego potencjału i będzie to po prostu marnotrawstwo.
Jeśli wybierasz się na IV, nie "wysyłasz go do domu", dopóki nie wiesz, że jesteś w tej żyle dobrze. Zdobądź ładną flagę / rejestrator i przetestuj go, pobierając krew, jeśli zalewa ... wtedy zatrzaśnij to gówno i trzymaj się go za drogie życie! To nie jest coś, z czym chcesz się spieszyć i robić to powoli. Ostatnią rzeczą, jaką chcesz zrobić, jest osiągnięcie połowy dawki, a następnie ponowna próba uzyskania rejestru. Poznaj swoją dawkę, znajdź ją i po prostu wyślij tego skurwiela. Za każdym razem używaj nowej igły i dobrze ją przymocuj. Użyj wystarczającej ilości wody, aby kot nie zaczął się krystalizować, a także nie za dużo, aby utrudnić obsługę strzykawki. 05 g na 1 ml to dobry stosunek, jak sądzę. Tak więc .5 zmieści się w strzykawce o pojemności 1 cm3. Tak więc .3-.4 będzie wynosić około 60-80 centów. Ogromnie pomaga podgrzanie roztworu przed pobraniem go do strzykawki i oczywiście użycie bawełny do przefiltrowania go, ale powinno się dobrze pobierać bez niej. To naprawdę wszystko, co musisz wiedzieć.
Bądź bezpieczny i baw się dobrze o7