Może to nie jest freebase... to prawdopodobnie sól, co wyjaśniałoby, dlaczego nie pachnie śmiesznie i w zasadzie nie ma żadnego zapachu.... Gdyby to była wolna baza, pachniałaby śmiesznie.
Jeśli są to sole, zazwyczaj około 20 mg na raz... tym jest adderal... a maksymalna dawka terapeutyczna to 20 mg 3 razy dziennie... może nawet 30 mg 3 razy dziennie. Ale nie chcesz tego robić zaraz po wyjściu z bramy ..... Rekreacyjnie, mam na myśli, że to zależy od ciebie, jak sądzę. Zwykłem przyjmować około 60 mg na początku, a następnie 40 mg na raz w razie potrzeby... to tylko ja, nie wiem, co robili inni. Nie robiłem tego jednak codziennie i znam jego efekty. W każdym razie .... na twoim miejscu rozpuściłbym jeden gram w 1000 ml lub litrze wody. W tym stosunku, jeśli spożywasz 20 mililitrów, spożywasz 20 mg, bez względu na to, jaka to sól. Zacząłbym od picia 10 ml na raz i zobaczył, jak to działa. Może nawet 5 ml. Dzięki takiemu rozcieńczeniu możesz naprawdę upewnić się, że masz kontrolę nad tym, ile bierzesz. Zasadniczo kupiłeś 5000 dawek 20 mg... w zasadzie 4,5 roku przy 60 mg dziennie.